Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Princezná Diana by bola na Williama s rodinou za TOTO veľmi hrdá!
Zdielať na

Princezná Diana by bola na Williama s rodinou za TOTO veľmi hrdá!

Archívna reportáž

Vplyvní ľudia po celom svete sa momentálne angažujú v charitatívnych projektoch na pomoc ľudom postihnutým koronavírusovou pandémiou. V týchto dňoch je táto téma aj jednou z hlavných činností britských monarchov, na sociálnych sieťach zaznamenávajú nemalý úspech a spätnú väzbu.

Princ William a jeho manželka Kate ovládli sociálne siete a pravidelne sa prihovárajú svojim fanúšikom prostredníctvom videí či fotiek zo svojho rodinného albumu. Avšak za tými, ktorí ich povzbudenie a pomoc potrebujú najviac, neváhajú prísť aj osobne.

​Na svojho najstaršieho syna a jeho nevestu by bola zosnulá princezná Diana nesmierne pyšná, rozhodli sa totiž kopírovať jej oddanosť Británii a dobru všeobecne. Pomáhajú nielen svojimi slovami, ale najmä skutkami. Princ William sa aktívne angažuje v organizácii Shout 85258, ktorá pomáha ľudom s psychickými problémami počas krízových období. Spoločne s manželkou nezabúdajú na tých najzraniteľnejších.

Pár vojvodov z Cambridge organizuje rôzne charitatívne akcie, no neváhajú vykročiť do ulíc aj medzi bežných ľudí:

​Na svojej sociálnej sieti nedávno zverejnili fotku, na ktorej osobne roznášajú balíčky dôchodcom v jednom z panstiev vo Veľkej Británii. Čo je však na celej udalosti najmilšie, je aktívna spolupráca ich malých ratolestí, ktorá azda urobila starčekom a starenkám väčšiu radosť ako samotné balíčky, či prítomnosť princa s manželkou. "V apríli navštívila celá rodina panstvo Sandringham, kde pripravili a rozniesli potravinové balíčky všetkým dôchodcom z oblasti, ktorí musia ostať v izolácii," píše sa na ich oficiálnom instragramovom účte Kensington Royal.

Dojímavý moment zachytila mama Kate a podelila sa oň s fanúšikmi na Instagrame:

Od tejto šľachetnej činnosti ich neodradilo ani typicky anglické upršané počasie. Malá Charlotte (5) spolu so svojím bratom, šesťročným Georgeom, vyrazili svorne, vyzbrojení dáždnikmi k dverám starčekom, splniť si svoje kráľovské povinnosti. Princezná Diana by pri pohľade na svojich potomkov a ich deti istotne žasla, a bola by nesmierne pyšná na svojho syna, ktorý aj so svojimi deťmi naďalej do sveta vysiela jej odkaz.

Súvisiace články

Najčítanejšie