Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dvadsať tisíc brušákov a výpadov za polhodinu?! TAKTO cvičí Jasmina!
Zdielať na

Dvadsať tisíc brušákov a výpadov za polhodinu?! TAKTO cvičí Jasmina!

Najhoršia kombinácia je, keď si človek uvedomuje nutnosť pohybu, no zo srdca tú činnosť neznáša. Jasmina Alagič sa tiež chcela dostať po pôrode čo najrýchlejšie do formy, no tvrdí o sebe, že nemá rada šport. Napriek tomu dokáže údajne za 30 minút to, čo by asi nestihol ani vrcholový športovec.

Tak, ako azda žiadna matka, ani Jasmina Alagič neodišla po pôrode malého Sanelka z pôrodnice s pôvodnou váhou. Kilá navyše, ktoré sa jej držali ešte pár mesiacov, riešila neskôr.

Zrejme do poslednej chvíle verila, že sa splní to, čo počúvala počas tehotenstva z mnohých strán. "Riešila som to, ako každá žena, lebo ma oklamali, ze nechám všetko na pôrodnom stole. A prišla som domov a nebolo to tak," povedala Jasmina mierne znechutene, no so smiechom.

Jasmina úspešne rozbehla nový online projekt:

​Preto sa pomerne rýchlo rozhodla, že po pôrode sa čo najrýchlejšie vráti do svojej konfekčnej veľkosti. V tehotenstve ale nijako rapídne nepribrala. "Ja som pribrala 12 - 13 kíl a keď som sa vrátila domov, tak to bolo mínus 5 a teraz mám ešte o kilo menej, ako keď som otehotnela," hovorí s radosťou Jasmina. Na svojej postave intenzívne pracuje. Dokonca sa začali šíriť reči, že dokáže spraviť 20 tisíc drepov a brušákov v priebehu pol hodiny. "Je to pravda, som šampión v drepoch a brušákoch a ešte sa pritom hrám na mobile," zaklincovala Jasmina, čím len potvrdila, že sa jednoducho šíria nezmysly.

Domáce cvičenie, ale aj bicyklovanie či prechádzky, to sú Jasminine časté aktivity:

Rytmusova manželka prezradila, že šport z duše neznáša. "Ja som podľa mňa aktívny typ človeka, ale mňa baví len to, čo ma baví, a šport to nie je. Vyhľadávam také skratky, aby som vyzerala, že športujem," povedala záhadne Jasmina. Následne vysvetlila, čo mám zhruba na mysli - prístroje, ktoré pracujú namiesto nej. Napríklad si dopriava čas na revolučnom zariadení určenom na budovanie svalstva a spaľovanie tukového tkaniva. "Samozrejme, doľaďujem k tomu stravu a snažím sa viac piť, čo naozaj pomáha aj pri chudnutí, a kombinácia tohto všetkého mi tento rok hádam umožní dať sa aj do dvojdielnych plaviek," povedala s úsmevom mama malého Sanela.

​Spomínaný prístroj využíva údajne aj Kim Kardashian. Dokáže vyvolať kontrakcie svalstva a stiahne brušné a sedacie svaly až 20 tisíckrát za 30 minút. Jasmina si toto "cvičenie" mimoriadne pochvaľuje a tvrdí, že už po pár použitiach vidí výsledky. Pri pohľade na ňu je jasné, že si tie bikiny bude môcť obliecť skutočne bez váhania.

Súvisiace články

Najčítanejšie