Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Utrápený Koleník?! Za krátku dobu TAKTO zošedivel!
Zdielať na

Utrápený Koleník?! Za krátku dobu TAKTO zošedivel!

Pri pohľade na 40-ročného Jána Koleníka musí byť každému jasné, že za tým vypracovaným telom sú hodiny v posilňovni či v teréne. Preto je skutočne prekvapivá informácia, že v skutočnosti je vraj vyslovene gaučový typ.

Po dlhých týždňoch bez práce a nakrúcania sa Jano Koleník objavil poprvýkrát na pľaci. V pripravovanej minisérii bude hrať policajného vyjednávača Dana. Pre rolu bol nutný mierne zanedbaný vzhľad, preto si nechal trochu podrásť vlasy, aj strnisko na tvári.

Pri bližšom pohľade ale prekvapilo, že na poraste na tvári je zrazu výrazne zastúpená šedivá farba. No v tomto prípade nejde o príkaz režiséra a šikovné ruky maskérov.

Aj taký akčný hrdina, ako Koleník, sa dokáže rozplakať:

​Janko priznal, že jednoducho je to tak, ošedivel. Ťažkú hlavu si z toho ale nerobí, naopak - aktuálne sa mu "soľ a korenie" na tvári hodia aj k hereckej úlohe. "Nakrúcam teraz zrelú postavu, ktorá je aj utrápená," prezradil niečo zo zákulisia nakrúcania. Koleník sa objaví ako policajný vyšetrovateľ  vo vyjednávačskej dráme v minisérii Ultimátum.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? Back on Set ➡️ #newproject #ultimatum @tvjoj @jan_kolenik

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Kolenik OFFICIAL (@jan_kolenik),

Návrat pred kameru ale prišiel po skutočne poriadne dlhých prázdninách, keď sa pre koronavírus stopol celý filmársky svet. Koleník prezradil, čo počas niekoľkých týždňov robil najradšej. "Presne to, že ležať celý deň. Chodil som do prírody a ležal som doma, nemusel som sa pripravovať na nakrúcanie, na texty. Tie prázdniny, čo som si vypýtal od života, vidíte, príroda ich priniesla," zhodnotil herec svoj prístup ku koronakríze.

Fotkami z prírody zasypával v poslednom čase aj svoj Instagram:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#juneevenings☀️ @jan_kolenik

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Kolenik OFFICIAL (@jan_kolenik),

Sympatický herec už dlhšie spomínal, že potrebuje pauzu, dal si ju aj v Národnom divadle a zároveň mu koronasituácia priniesla aj pokoj v nakrúcaní. No aj tak je len ťažké predstaviť si akčného Koleníka vylihovať na gauči. "Ležím, a nie hodinu, ale dni, celé dni preležím. Áno, ja mám veľmi rád to, že nemusím ísť nikam, že si netreba robiť plány," priznal príťažlivý herec. Prázdniny Koleníkovi evidentne prospeli, nakoľko pôsobí skutočne pokojným a uvoľnením dojmom. Ideálny čas pustiť sa naplno do práce.

Súvisiace články

Najčítanejšie