Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Expriateľka princa Harryho prehovorila! Pre TOTO sa rozhodla s ním rozísť!
Zdielať na

Expriateľka princa Harryho prehovorila! Pre TOTO sa rozhodla s ním rozísť!

Archívna reportáž

Keď sa Meghan Markle dala dokopy s princom Harrym, asi jej nenapadalo, že byť súčasťou jednej z najvýznamnejších monarchií sveta je nesmierne náročné a čaká ju kopa pravidiel, zákazov a príkazov. Nehovoriac o bontóne a vystupovaní, ktoré sú členovia britskej kráľovskej rodiny povinní dodržiavať. Dopadlo to tak, že sa tejto svojej životnej úlohy dobrovoľne vzdala.

Meghan Markle ale nebola jediná ktorej "hrozil" kráľovský život, no jej predchodkyne, bývalé priateľky princa Harryho, si to včas rozmysleli. Prehovoriť sa rozhodla aj herečka Cressida Bonas, ktorá v minulosti s princom chodila takmer tri roky.

Ako prináša britský portál Daily Mail, svetlovlasú Cressidu zoznámila s princom Harrym jej kamarátka a princova sesternica princezná Eugenia (30) ešte v roku 2012. Idylka vydržala takmer tri roky, no Cressida za ten čas spoznala nevýhody tohto partnerstva a s princom Harrym sa rozišla. Dôvodom bol vtedy podľa nej prehnaný záujem médií.

Cressida si zahrala aj v horore The Bye Bye Man. VAROVANIE: zábery vo videu nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy:

Avšak s odstupom času Cressida priznáva, že médiá boli iba jednou z mnohých nástrah, ktoré vzťah s princom obnášal.  Mladú herečku v prvom rade zožierali obavy a stres z toho, či pod prísnym okom monarchov uspeje. "Bála som sa zlyhania, odmietnutia a nepochopenia, že pre nich nebudem perfektná. Tieto obavy mi značne limitovali život," priznáva dnes 31-ročná Cressida svoje obavy z kráľovskej rodiny, kde si nováčikov vo svojich kruhoch, a navyše s neurodzeným pôvodom, zvyknú slušne "preklepnúť".

Cressida v minulosti randila s princom Harrym, rozhodla sa však žiť život bez kráľovskej nálepky:

Cressida zatiahla ručnú brzdu a tak sa vyhla osudu, ktorý postihol Meghan Markle, neznalú pomerov v britskej kráľovskej rodine. Dnes si buduje vlastnú hereckú kariéru, bez kráľovskej nálepky a je tak spokojná. "Táto skúsenosť mi ukázala, čo chcem a čo nechcem v živote robiť. Tvrdo pracujem, milujem svoju prácu a dúfam, že filmová úloha všetkým ukáže, čo dokážem. Chcem napredovať a nie uviaznuť na mŕtvom bode," povedala v rozhovore Cressida a narážala tým na zviazanosť v kráľovskej rodine, kde sa síce človek narodí a o slávu a pozornosť nemá núdzu, no už navždy má zviazané ruky kráľovskými pravidlami a povinnosťami.

Avšak nedá sa povedať, že by Meghan záujem médií iba pretrpela. Z neznámej herečky sa za noc stala azda najvyhľadávanejšia osobnosť a pre jej hereckú kariéru je to ako voda na mlyn. Navyše, dnes sú obaja s manželom zbavení kráľovských titulov a povinností, a tak sa Meghan môže konečne sústrediť na svoju kariéru.

Súvisiace články

Najčítanejšie