Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Peklo v USA sa stupňuje! Dobodali neter Michaela Jacksona!
Zdielať na

Peklo v USA sa stupňuje! Dobodali neter Michaela Jacksona!

Archívna reportáž

Situácia v Spojených štátoch amerických je vážna. Od smrti Georgea Floyda, ktorého zabil obzvlášť krutým spôsobom policajt, sa krajina otriasa v základoch. Protesty, násilie a rabovanie zatiaľ neutíchajú. Prezident Trump sa vyhráža povolaním armády.

Pre údajný rasový motív bola brutálne napadnutá aj neter kráľa popu, zosnulého Michaela Jacksona. Údajne rasistická susedka v zúrivom útoku dobodala a dorezala 25-ročnú Yasminu Jackson. Tá je z toho absolútne otrasená, pochopiteľne.

Na príšerný zážitok, ktorý by sa zrejme nestal, ak by neboli USA aktuálne v kritickej situácii, Yasmine nikdy nezabudne. No nielen pre spôsobenú traumu, ale aj pre stopy po ranách.

Od smrti slávneho strýka uplynie onedlho už 11 rokov:

​Suseda totiž neteri Michaela Jacksona zasadila viacero rán, pričom zasiahla najmä hlavu. "Priamo pri mojom dome som bola sedemkrát bodnutá nožom, a to len preto, že som neger'," napísala Yasmine na svojom Instagrame a priložila aj fotky. Dôkazový materiál spravila nielen priamo po incidente, zaliata krvou, ale aj po ošetrení, kde vidno štichy po šití.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I was stabbed 7 times right by my house because “I’m a nigger”. This woman chased me down and started stabbing me. She said it’s because I was a nigger and that’s all I could hear while I was being stabbed. I can’t move my neck at all. I’m scared to be alone. I asked people to help me because she was stabbing me and nobody helped. Until someone did, actually a few people did & I am thankful for you. I pray to God that if you have any kind of hatred in your heart towards black people that you heal it. I didn’t deserve this, nobody does. Oh & btw I’m still fucking proud to be black. @shaunking , please help me. They only are charging her with a felony battery with a deadly weapon. I feel like she deserves attempted murder and also this is a HATE CRIME. SHE CALLED ME A NIGGER & THERE ARE WITNESSES ?? SHARE SHARE SHARE SHARE PLEASE!!!!!!! Update: THEY BOOKED HER FOR ATTEMPTED MURDER, BATTERY WITH A DEADLY WEAPON, AND A HATE CRIME. PRELIMINARY HEARING WILL BE THIS MONTH.

Príspevok, ktorý zdieľa Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_),

Na ulici ju vraj začala prenasledovať žena a vulgárne na ňu pokrikovala. "Keď som pred ňou utekala, dostala som astmatický záchvat. Prebehla som okolo dvoch mužov, ale tí mi nepomohli, ľudia okolo si to len nakrúcali. Keď ma tá žena dobehla, začala útočiť nožom, bodala ma a porezala," opísala hrôzu, ale aj desivé správanie ľudí mladá Jackson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

God. Please protect our Black queens. These are strange times right now and we need you more than ever.

Príspevok, ktorý zdieľa Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_),

Ženu následne chytili a obvinili z ublíženia na tele. Neskôr ale čin prekvalifikovali na pokus o vraždu so značne vyššou trestnou sadzbou. Dcéra Michaelovej nevlastnej sestry Joh'Vonnie Jackson chce, aby pridali aj obvinenie zo zločinu z nenávisti. "Modlím sa k Bohu, aby uzdravil všetku nenávisť, ktorú možno prechovávate vo svojom srdci. Ja som si to nezaslúžila, nikto si to nezaslúžil. A mimochodom, stále som hrdá, že som čierna," ukončila svoj status s jasným odkazom. Na právnika cez stránku GofundMe vyzbierala už 18 tisíc dolárov, ktoré by sama vraj na spor nemala.

Súvisiace články

Najčítanejšie