Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Deti celebrít zaplavili internet! Pozrite sa na tie rozkošné tváričky!
Zdielať na

Deti celebrít zaplavili internet! Pozrite sa na tie rozkošné tváričky!

Archívna reportáž

Deň detí je jedným z najkrajších sviatkov roka. Čistá láska a dôvod oslavovať na oboch stranách. Deti si užijú zábavu a možno dostanú aj nejakú pozornosť, no rodičia sú tí, ktorí môžu skutočne oslavovať. Zažiť takú radosť, akou je mať dieťa, totiž u väčšiny ľudí nič nepredčí.

Celebrity nie sú v tomto prípade žiadnou výnimkou. V láske k deťom si sú azda všetci rovní. Mnohé hviezdy si preto nenechali ujsť príležitosť pochváliť sa, aké rozkošné detičky sa im podarilo splodiť.

Keď sa povie, že deti sú zmysel života, nie je to prázdna fráza:

​Niektorí pritom museli siahnuť poriadne hlboko do archívu fotiek, nakoľko ich deti už majú deti. Napríklad taký Miro Žbirka. Je otcom troch detí, dvoch dcér a jedného syna, pričom ten  je najmladší a má už 26 rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď moje deti boli deti ❤️. #medzinarodnydendeti #mezinarodnidendeti

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka),

Veľké deti má aj krásna Daniela Peštová, hoci najmladší Paul Henry má len 11 rokov, no jeho sestra oslávi čoskoro 18, otcom oboch je Paľo Habera. Danielin najstarší syn z predchádzajúceho vzťahu, veľký fešák Yannick, má onedlho 24 rokov. "Krásny Deň detí všetkým detičkám, od tých najmenších až po tie trochu prerastené," okomentovala vtipne a trefne fotku so svojimi deťmi modelka.

Peknú 12-ročnú slečnu Lauru má doma aj Dara Rolins. "Viem, že tie najkrajšie emócie prežívam vďaka nej. S ňou. Nechcem tým poprieť, alebo odignorovať iné city, vzťahy, ktoré patria do našich životov. Tie, ktoré prirodzene vstupujú aj odchádzajú, aj tie, ktoré zostávajú navždy zapísané v našich deťoch," ponorila sa viac do hĺbky speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes je DEŇ DETÍ?a to moje, má navyše meniny:). Viem, že tie najkrajšie emócie prežívam vďaka nej❤️. S ňou✨. Nechcem tým poprieť alebo od-ignorovať iné city, vzťahy, ktoré patria do našich životov. Tie, ktoré prirodzene vstupujú aj odchádzajú, aj tie, ktoré zostávajú navždy obtisknuté v našich deťoch. Dokážu byť fatálne, na niektoré naopak zabudnete už s východom slnka. VŠETKY prinášajú ten SVOJ prežitok, podiel lásky,šťastia, eufórie.. To všetko musíme zažiť, precítiť. Aj vďaka tomu sa posúvame do ďaľšieho levelu, kedy sa zo šťastných detí stanú šťastní rodičia?. Šťastné mamy a ich šťastné deti:)!!! To sme my, na týchto fotkách?. Len to najlepšie VŠETKÝM detským dušičkám!???? #MDD #CelySvetJeNas

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Dve deti a tretie na ceste má aj speváčka Mária Čírová. Lásku im vyznala stručne a jasne, dokonca aj s jednoduchou rýmovačkou: "Ľúbim svoje deti. Nielen na Deň detí!" K 10-ročnému Hugovi a čerstvo 8-ročnej Zoe pribudne onedlho ďalší chlapček.

Speváčka Tina to napísala tak, ako to cítia mnohí rodičia, ktorí sa stále cítia byť tak trochu deťmi. "Toto asi nikdy neprestane byť haluz a fascinácia. Že mám deti. A ešte takéto. ĎAKUJEM," napísala Tina to najúprimnejšie poďakovanie, aké môže rodič vyrieknuť. Speváčka má 7-ročného syna Leonarda s futbalistom Richardom Lásikom a 5-ročnú Tiu, ktorej otcom je raper Separ.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto asi nikdy neprestane byt haluz a fascinacia.. Ze mam deti. A este taketo.. DAKUJEM ?

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia),

Veľkáča, 5-ročného Peťka, považuje za svoje najväčšie šťastie speváčka Dominika Mirgová. Dvojročný Gabriel je zas nekonečným potešením pre speváčku Barboru Švidraňovú, ktorá dúfa, že mu dá to najkrajšie detstvo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ešteže ich máme ?? krásny MDD ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Mamami ani nie ročných chlapčiatok sú speváčka Ewa Farna a moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Ewa nielen na Deň detí všetkým odporúča: "Pozrime občas na svet ich očami". To najpodstatnejšie vystihla aj šťastná mama Jasmina: "Krásny Deň detí všetkým našim deťom a nám, ktorí si nikdy to dieťa v sebe nenecháme vziať".

Prekrásne a hlboké vyznanie prišlo aj od Davida Beckhama: "Ako otec štyroch detí viem, že byť rodičom znamená, že musíte dokázať prejaviť naraz silu, lásku, starostlivosť a trpezlivosť, najmä v týchto časoch. Dnes myslím na všetky tie najrôznejšie typy rodičov, ktorí sa snažia zo všetkých síl". Viac slov už ani netreba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie