Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lady Gaga má dosť sebavedomia, aby sa nehanbila ukázať svoju SKUTOČNÚ postavu!
Zdielať na

Lady Gaga má dosť sebavedomia, aby sa nehanbila ukázať svoju SKUTOČNÚ postavu!

Archívna reportáž

Americká speváčka nedávno vydala svoj v poradí šiesty album, našla si konečne partnera a k titulnej pesničke Stupid Love nakrútila videoklip, ktorý žne nemalé úspechy. Sama o sebe však tvrdí, že nie je vôbec krásna a napriek tomu to dotiahla v hudbe ďaleko.

Lady Gaga síce sama o svojej kráse veľkú mienku nemá, no mnohí sa zhodnú na tom, že má určité vyžarovanie a sexepíl, ktoré iste zohralo zásadnú úlohu v jej úspechu. Pravdou však je, že jej outfity v súkromí sú veľmi všedné a neštylizuje sa za každú cenu do postavy dokonalej bábiky, ako niektoré jej slávne kolegyne.

Svoj postoj k finteniu počas voľného času demonštrovala nedávno na prechádzke so svojím priateľom, podnikateľom Michaelom Polanskym. Speváčku by možno ani nikto nespoznal, nebyť bystrého oka paparazza. Zábery speváčky priniesol denník Daily Mail, na nich vidno speváčkine výrazné odrasty vlasov skrútené do strapatého copíka a nenalíčenú tvár, ktorú zakrýva rúško. Na prechádzku si zvolila športové legíny a k nim športovú podprsenku, spod ktorej vykúka Gagino uvoľnené bruško. To má k plochému svalnatému bruchu v jej videoklipoch poriadne ďaleko. Ako vyzerala speváčka na prechádzke so svojím priateľom v uliciach Los Angeles, si môžete pozrieť TU.

Lady Gaga po dlhej odmlke opäť zaútočila na svetové hitparády pilotným singlom Stupid love z jej nového albumu Chromatica:

„Obliekam sa tak, ako to práve cítim, tak chcem mať aj vlasy, a aj make up. Nikdy by som si nedovolila radiť nikomu, a špeciálne nie mladým ľudom, aby boli dokonalí a fyzicky krásni určitým spôsobom,“ tvrdí táto vzrastom drobná speváčka, ktorá sa cíti byť so sebou spokojná. Jej úspech tkvie, podľa jej vlastných slov, v niečom úplne inom.

Lady Gaga a Ariana Grande odprezentovali svoju spoločnú novinku Rain on me na Instagrame celkom svojsky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m pretty sure it’s flooding already @arianagrande

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga),

 „Nedostala som sa sem preto, lebo by som bola krásna. Nie som supermodelka. Robím hudbu, a je to ona, moje srdce a môj mozog, čo ma sem dotiahlo. A veľa tvrdej práce,“ hovorí Lady Gaga, ktorá momentálne nasadila do svetových hitparád novú pieseň, na ktorej sa podieľala spoločne so speváčkou Arianou Grande. Pieseň nesie názov Rain on me, a nie je to jediná jej spolupráca v rámci nového albumu. Na albume Chromatica hosťoval aj legendárny Elton John či K-popová formácia Blackpink. Album mal vyjsť už na začiatku apríla, no plány prekazil koronavírus, napokon však úspešne vyšiel iba pred pár dňami, 29. mája 2020.

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie