Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TO kto je?! Daniela Peštová zverejnila fotku z maturitného tabla a ľuďom padla sánka!
Zdielať na

TO kto je?! Daniela Peštová zverejnila fotku z maturitného tabla a ľuďom padla sánka!

Archívna reportáž

Naprieč sociálnymi sieťami sa rozmohol celkom vtipný a sympatický fenomén - zdieľania fotiek z dôb dávno minulých. Používatelia pridávajú svoje fotky z detstva, táborov či maturitného tabla. Svoju fotku z maturitných čias sa rozhodla zdieľať aj úspešná česká modelka, 49-ročná Daniela Peštová.

Zdá sa, že s manželom, spevákom Paľom Haberom, majú toho spoločného viac, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Krásna Daniela Peštová pridala fotku, na ktorej má poriadne háro, za ktoré by sa v tých časoch nehanbil aj dlhovlasý spevák populárnej skupiny Team.

Podporiť tohtoročných maturantov v zvláštnych podmienkach sa rozhodla retro fotkou svetoznáma modelka a trojnásobná mama Daniela Peštová. Podľa výzoru Daniely sa to nezdá, ale tak, ako sama modelka napísala, datuje sa až k 80. rokom minulého storočia.

Daniela zverejnila netradičnú fotku aj v minulosti, aj vtedy to bolo s cieľom podporiť dobrú vec:

„Nesmejte sa! Moja fotka z maturitného tabla z minulého storočia. Zdá sa mi to ako večnosť. Všetkým maturantom želám veľa šťastia a pevné nervy, a rodičom tiež. Držím palce,“ napísala modelka k fotke, na ktorej väčšinu obrázku zaberá mohutná, hustá blond hriva natupírovaná do strán, presne tak, ako to v osemdesiatych rokoch bolo moderné.

Daniela zverejnila fotku zo svojho maturitného obdobia na Instagrame:

Tvár má aj na tejto tri desaťročia starej fotke ako obvykle, anjelsky krásnu, doplnenú tajomným úsmevom a lá Mona Lisa. „Boli ste krásna,“ komentujú fanúšikovia fotku českej modelky, a nikto sa jej veru za vizáž nevysmial. Daniela už vtedy spĺňala všetky predpoklady na úspešnú modelingovú kariéru. Okrem krásy má modelka aj dobré srdce, aktívne sa zapája do kampaní podporujúcich fyzické a mentálne zdravie žien. A tak sa Paľovi nie je čo čudovať, že sa do krásky nejaký ten piatok po jej maturite zahľadel a už ju nepustil.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie