Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Juraj Bača šokuje! Zverejnil tvrdý "korona" tréning, aký svet nevidel!
Zdielať na

Juraj Bača šokuje! Zverejnil tvrdý "korona" tréning, aký svet nevidel!

Archívna reportáž

Koronavírusové napätie pomaly ustupuje, na odľahčenie vážnej situácie, ktorá posledné mesiace panovala vo svete, vznikajú rôzne zábavné videá. Sympatický slovenský herec Juraj Bača spojil svoj obľúbený šport s domácimi prácami v jednom skutočne podarenom videu.

Juraj Bača sa s obľubou venuje dnes veľmi populárnemu bojovému športu - zápaseniu MMA. Tento tvrdý šport si okrem fyzickej sily, vyžaduje najmä kondíciu a čistú myseľ. Vo vtipnom videu Juraj ukázal, odkiaľ prichádza jeho sila a inšpirácia.

Čas strávený v karanténe sa rozhodol Juraj Bača využiť v prospech svojho tela, ale aj domácnosti. Za čistotou skvejúcu sa domácnosťou vraj vďačí svojmu koníčku, zápaseniu MMA. Vo vtipnom video návode ukázal, ako skombinovať tieto dve na oko diametrálne odlišné činnosti.

Juraj Bača ešte donedávna vykonával úplne iné povolanie, na štúdium herectva sa dal až v nedávnej minulosti:

„Upratoval som. Povedal som si, že čo budem robiť. Čas treba využiť aj na potešenie pre mojich kamarátov, ľudí, s ktorými som sa stretával bežne. A tak som si nakrútil takéto videjká pre chalanov z posilňovne. Ukázať, ako sa dá ten čas doma využiť,“ vysvetľuje svoje pohnútky sympatický herec. Vo videu vidieť Juraja v profesionálnom úbore, s rukavicami, bandážami a s odhodlaním dať svoj príbytok poriadne „do pucu“.

Juraj zdieľal vtipný tutoriál na svojom facebookovom profile:

 „Krúživým pohybom docielime to, aby sa nám zápästia pekne zahriali,“ komentuje vo videu Juraj a názorne ukazuje ako správne umyť pohár a zároveň rozohriať hnáty. Juraj celkom obratne využíva tréningové cviky v kombinácii s umývaním podlahy, či umývaním okien. Podobne, ako to kedysi učil majster Miyagi malého Karate Kida v rovnomennom kultovom filme.

Herec Juraj Bača má rád v šport v rôznych prevedeniach:

„Ja som sa bál hlavne o to, aby to ľudia nebrali vážne. Obliekol som sa do rukavíc, dal som si bandáže a všetko ostatné. Strašne som sa bál, aby si ľudia nepomysleli, že či mi náhodou nepreplo. Ale všetci pochopili, že to je recesia. Takže celkom dobre, veľa ľudí sa mi ozvalo, že ich to potešilo,“ teší sa z úspechu Juraj.

Juraj je vášnivým žiakom moderného MMA zápasenia:

„Chalani z gymu mali dokonca teraz zápas, všetci vyhrali. Tak sa ich musím spýtať, či sa inšpirovali týmto videom,“ dodal so smiechom Juraj. Zdá sa, že Juraj napriek svojej umeleckej profesii medzi drsných MMA bitkárov hravo zapadol, aj vďaka svojmu pozitívnemu prístupu a zmyslu pre humor.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie