Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kate je po odchode Harryho a Meghan na pokraji kolapsu! TAKTO si to nepredstavovala
Zdielať na

Kate je po odchode Harryho a Meghan na pokraji kolapsu! TAKTO si to nepredstavovala

Archívna reportáž

Ak by si niekto myslel, že na pohodlný život sa stačí priženiť či privydať do kráľovskej rodiny, je na veľkom omyle. Povinnosti, ktoré čakajú manželky britských korunných princov sú náročné nielen časovo, ale aj psychicky a fyzicky. Po tom, čo sa ich rozhodla vzdať Meghan, manželka princa Harryho, ostalo všetko na ramenách manželky jeho brata Williama, Kate Middleton.

Kríza v kráľovskej rodine zároveň oprostila od povinností aj druhého syna kráľovnej Alžbety II, princa Andrewa, ktorý bol zatiahnutý do pedofilného škandálu. A tak sa vojvodkyňa z Cambridge od začiatku týchto nepríjemných udalostí nezastaví. Reputácia a reprezentácia kráľovskej rodiny je totiž teraz na ramenách princa Williama a jeho manželky Kate.

Pretrvávajúce opatrenia kvôli koronavírusu odstavili od povinností aj 94-ročnú kráľovnú Alžebtu II., ktorá je vzhľadom na svoj úctyhodný vek v izolácii spolu so svojím manželom, princom Phillipom. Princ Charles sa momentálne sústredí na prevzatie kráľovského trónu, a tak sa podľa informácii portálu Tatler väčšina kráľovských povinností presmerovala na rodinu jediného aktívneho vnuka, princa Williama a jeho manželku.

Kate si od začiatku veľmi svedomito plnila povinnosti, ktoré jej s titulom prisluhujú:

​Nápor povinností si však najviac odniesla matka troch detí, Kate Middleton. Starostlivosť o tri živé striebra, reprezentácie rodiny, a vždy dokonalý úsmev na tvári stojí nemalé zdroje energie, a tie vraj úbohá Kate nemá kedy dobíjať. Frustrovaná Kate údajne viní Meghan z toho, že ju nechala v tejto situácii v štichu. „William a Kate chceli byť praktickými rodičmi, v tom im však zabránil odchod vojvodov zo Sussexu. Škaredo ich podrazili,“ tvrdí zdroj z kráľovských kruhov. „Kate drie ako nejaký šéf obrovskej spoločnosti, ktorý nemá tú možnosť opustiť kanceláriu a zobrať si dovolenku,“ opísal bezútešnú situáciu znechutený zdroj.

Pár si plní svoje aj počas karantény, zdravotníkov podporuje aspoň virtuálne, prostredníctvom sociálnych sietí:

Paradoxne, v ťažkej situácii pomohla Kate aspoň povinná karanténa, ktorá jej umožnila sa na chvíľu zastaviť a venovať sa malému Georgovi (6), Charlotte (5) a 2-ročnému Louisovi. Avšak, akonáhle sa nariadenia v Británii uvoľnia, Kate musí štartovať motory a svoj kalendár si veľmi precízne načasovať tak, aby neutrpela ani povesť rodiny, ani jej tri rozkošné poklady.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie