Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Chce ísť rovno do neba?! Tom Hanks opäť prekvapil TÝMTO činom!
Zdielať na

Chce ísť rovno do neba?! Tom Hanks opäť prekvapil TÝMTO činom!

Archívna reportáž

Svetoznámy herec Tom Hanks sa prednedávnom zveril cez sociálne celému svetu so svojou nákazou koronavírusom. Spolu so svojou manželkou Ritou Wilson podstúpili prísnu karanténu a z choroby sa obaja úspešne pozviechali. Zaprisahal sa, že v boji proti nákaze urobí čo bude v jeho silách.

To, čo sľúbil, aj splnil. Tom Hanks má totiž v krvi protilátky, ktoré môžu pomôcť pri výskume vakcíny proti koronavírusu. A tak spolu s manželkou darovali svoju krvnú plazmu a dôkaz uverejnili na profile  sociálnej sieti.

Naozaj šľachetný skutok sa rozhodol urobiť známy americký herec, predstaviteľ legendárneho Foresta Gumpa. Po skúsenosti s liečbou COVID-19 nielenže dokumentoval priebeh a príznaky choroby so svojimi fanúšikmi, ale rozhodol sa aj aktívne podieľať na boji proti vírusu. Po vyliečení poskytol na výskum liečby tejto choroby svoju krvnú plazmu, ktorá obsahuje protilátky.

Správy o chorobe Toma Hanksa a Rity Wilson šokovali svet:

„Plazma na tri! 1, 2, 3 plazma. Hanx,“ píše sa v komentári pod príspevkom. A podľa číslovky súdiac to nebolo po prvýkrát. Podobnú fotku totiž herec zdieľal už pred mesiacom, a tak sa zdá, že spolu so svojou manželkou Ritou plánujú tento sľub dodržať.

Tom Hanks sa rozhodol splniť svoj šľachetný sľub a spolu s manželkou darovali krvnú plazmu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Plasmatic on 3! 1,2,3 PLASMATIC! Hanx

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hanks (@tomhanks),

Tomova manželka Rita Wilson tiež priložila ruku k dielu:

Avšak napriek svojmu nasadeniu sa Tom Hanks od svojich fanúšikov chvály nedočkal. Komentáre k jeho fotkám sú vypnuté, a zdá sa, že je za tým jeho neblahá skúsenosť s nepríjemnými názormi. Pri poslednom príspevku z darcovstva sa totiž strhla vlna komentárov, kde ho jeho neprajníci spájajú s pedofilnou kauzou v Hollywoode, ako aj s nebohým Jeffreym Epsteinom. Sympatický herec snáď bude mať dostatok dôveryhodných dôkazov, aby svoje meno očistil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie