Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Prvá FOTKA rodinky Gáboríkovcov! Bábo je na svete a má TAKÉTO nezvyčajné meno!
Zdielať na

Prvá FOTKA rodinky Gáboríkovcov! Bábo je na svete a má TAKÉTO nezvyčajné meno!

Archívna reportáž

Dočkali sa! Jeden z najpríťažlivejších párov v slovenskom šoubiznise má obrovský dôvod na radosť. Gáborikovcov je oddnes o jedného viac. Pár dal svojmu potomkovi na naše pomery celkom nezvyčajné meno.

Marián Gáborík a jeho manželka Ivana sa momentálne tešia z nového prírastku v trenčianskej pôrodnici. Obaja sa na svoju novú životnú úlohu nesmierne tešili, o čom svedčí aj ich aktivita na sociálnych sieťach.

Pár dlho tajil pohlavie ich vytúženého potomka a fanúšikovia tak do poslednej chvíle netušili, či majú blahoželať ku chlapčekovi a či k dievčatku. Dnes je už podľa informácii denníka Nový čas všetko jasné.

Gáboríkovci sú skutočnou ozdobou slovenského šoubiznisu:

​V trenčianskej pôrodnici sa okolo polnoci z utorka 19.mája na stredu 20.mája narodila malá Bella Gáboríková. Napriek tomu sú rodičia na sociálnych sieťach zdržanliví a Ivana dokonca zdieľala fotku s bruškom, akoby sa nič nestalo.

Ivana sa pochválila najkrajšou fotkou na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Najkrajší pocit na svete!❤️Bella❤️ #family

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

;Možno si touto kamuflážou chcú uchovať súkromie a radosť z čerstvého prírastku čo najdlhšie pre seba, a je to samozrejme úplne pochopiteľné. Na Instagrame sa však už objavilo množstvo gratulácií od Ivaniných fanúšikov, ktorý sa už nevedia dočkať prvých fotiek malej prominentnej dievčinky.

Súvisiace články

Najčítanejšie