Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skvelý český herec šokuje: Hodiť do seba tabletky a spať naveky!
Zdielať na

Skvelý český herec šokuje: Hodiť do seba tabletky a spať naveky!

Zdroj: blesk.cz

Ak by sa robil rebríček najväčších filmových hviezd Československa, tento skvelý herec by sa umiestnil nepochybne veľmi vysoko. Jeho osud by však tiež vydal na knihu, rozhodne to nebola prechádzka ružovou záhradou. Svojrázny Oldřich Kaiser práve oslávil 65 rokov.

S jeho výrazom, charizmou a nezabudnuteľnou tvárou by v Hollywoode spravil určite dieru do sveta. Oldřich Kaiser ale takú možnosť nedostal, spravil teda aspoň dieru do sveta československej kinematorgafie. No popri tom sa navyvádzal až-až.

Hlavným problémom bol u Kaisera vždy alkohol a bola to tak trochu vec verejná. Bývalý manžel herečky Nadi Konvalinkovej mal preň slabosť rovnako, ako pre cigarety. No telo mu to spočítalo.

Pozrite sa na najlepšie scénky dua Kaiser - Lábus:

Minulý rok prekonal infarkt, odvtedy musí užívať lieky na riedenie krvi, alkohol má zakázaný, píše portál Ahaonline. "Človek občas dostane chuť do seba prdnúť nejaké tabletky a spať naveky," povedal natvrdo Kaiser. "Ale potom si uvedomí, že ešte nemôže, lebo má povinnosti voči druhým, blízkym, a zachoval by sa ako sebec. Jediná možnosť je otráviť najprv ich, až potom seba," dorazil tvrdenie, ktorým chcel ale skôr šokovať, akoby ho mal myslieť vážne. Snáď.

​Oldřich už zjavne veľkú radosť zo života nemá. "Nárok na dôchodok budem mať až o pár mesiacov, ale najradšej by som nerobil takmer nič. Len pil kávu, čumel na prírodu a na nebo," hovorí znechutene skvelý herec. Dvojička nemenej legendárneho sedemdesiatnika Jiřího Lábusa už nemá chuť zabávať ľudí. Vlastne, najradšej by s nimi už ani nebol v kontakte, keďže tvrdí, že "najlepšie divadlo je bez ľudí".

Azda aj preto si veľmi pochvaľuje súčasný stav. Karanténa mu absolútne vyhovuje a vôbec mu návrat na dosky nechýba. "Keď nemám náladu, alebo keď to nejde, tak sa nezbláznim. Dvesto päťdesiat ľudí zatlieska, večer je preč, sláva trvá dve minúty," hodnotí slávu ako poľnú trávu, ako sa hovorí. Snáď sa Kaiserovi, ktorý sa minulý rok po druhýkrát oženil, podarí nájsť ešte aspoň nejakú radosť v hereckom umení a fanúšikov bude baviť s nadšením ešte aspoň pár rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie