Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smutná správa pre fanúšikov komédií, zomrel skvelý herec!
Zdielať na

Smutná správa pre fanúšikov komédií, zomrel skvelý herec!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Na čierny zoznam hviezd, ktoré tento rok opustili tento svet pribudlo ďalšie meno. Skvelý komik a nesmierne sympatický muž stvárnil desiatky rolí. Fred Willard zomrel vo veku 86 rokov.

Nikto nie je nesmrteľný, žiaľ, ani tí, ktorí počas života zabávali milióny ľudí. Američan Fred Willard sa dožil pekného veku, no filmovému svetu bude veľmi chýbať.

Fred Willard pôsobil, akoby sa ani nedokázal hnevať, večne usmiaty a veľmi sympatický. Známy herec bol štyrikrát nominovaný na ceny Emmy. Slovenským divákom je známy z mnohých komédií, napríklad Prci, prci, prcičky alebo Svadby podľa Mary, ale aj zo seriálov Taká moderná rodinka, Roseanne, Raymonda má každý rád či Som do teba blázon.

Pozrite si jedno z posledných Fredových hereckých vystúpení v seriáli Taká moderná rodinka:

O otcovej smrti informovala magazín Rolling Stone Willardova dcéra, Hope Mulbarger: "Môj otec zomrel pokojne včera v noci vo fantastickom veku 86 rokov. Bol stále v pohybe, pracoval a robil nás šťastnými až do úplného konca. Tak veľmi sme ho milovali, bude nám navždy chýbať".

K úmrtiu herca sa vyjadrila aj Willardova herecká kolegyňa, Jamie Lee Curtis. "Aké šťastie, že sme si mohli užívať dary Freda Willarda. Už je so svojou Mary. Ďakujem ti za smiech, z ktorého až bolelo brucho, pán Willard," napísala slávna herečka na Twitteri s pripomienkou Fredovej nedávno zosnulej manželky, s ktorou strávil 40 rokov. Spomienku mu venoval aj ďalší skvelý komik. "Fred Willard bol jedným z najzábavnejších ľudí, s akými som kedy pracoval. Bol to milý, úžasný človek," napísal Steve Carell.

Súvisiace články

Najčítanejšie