Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tí dvaja sa nikdy nemali vziať! Princ Charles dal Diane jasný odkaz o Camille už na svadobnej ceste
Zdielať na

Tí dvaja sa nikdy nemali vziať! Princ Charles dal Diane jasný odkaz o Camille už na svadobnej ceste

Archívna reportáž

O vzťahu princa Charlesa a princeznej Diany sa už popísalo mnoho právd, neprávd aj poloprávd. V každom prípade táto láska nebola od začiatku prechádzka ružovou záhradou, no vzhľadom na ich urodzený pôvod bolo pre oboch mnohokrát ťažké riadiť sa srdcom či emóciami. A tak obaja dlhé roky svoj vzťah doslova trpeli.

Podľa experta na kráľovskú rodinu to mali Diana a Charles poriadne nahnuté už počas ich svadobnej cesty v Škótsku. Hoci fotky určené pre verejnosť ukazovali romantickú lásku, zdá sa, že všetko bolo iba veľmi dobré zahrané divadielko, a tí dvaja si už vtedy údajne nemali čo povedať.

Podľa denníka Mirror.uk expert na kráľovskú rodinu tiež tvrdí, že Diana ten pobyt doslova pretrpela, a „cítila sa byť utláčaná a skľúčená“. Vraj už vtedy mala podozrenie z nevery svojho manžela s jeho bývalou priateľkou Camillou Parker Bowles. Poslednou kvapkou bol pre princeznú Dianu tajný odkaz Charlesa svojej bývalej láske v podobe manžetových gombíkov.

Camilla dnes princa Charlesa bežne sprevádza na spoločenských udalostiach:

„Je to až k neuvereniu, ale Charles nosil manžetové gombíky s písmenami C a C, čo znamenalo Charles a Camilla,“ prezradil expert na kráľovskú rodinu Richard Fitzwilliams. „Tí dvaja nemali nič spoločné, dalo by sa povedať, že neboli schopní sa spolu ani rozprávať,“ šokuje ďalej. Diana veľmi žiarlila na Charlesovu ex, ten ju mal navyše dráždiť rôznymi podobnými, nenápadnými odkazmi pre Camillu. To Diane lámalo srdce.

​Jej srdce bolo rozbité na márne kúsky už pár dní pred tým, ako Charlesovi povedala svoje „áno“. V kancelária Charlesovho tajomníka našla totiž balíček s náramkom. Temperamentná Diana okamžite chcela vidieť celý obsah balíčka. To, čo uvidela ju zlomilo.

Na náramku bolo vyryté G ako Gladys a F ako Fred, teda prezývky, ktoré používali exmilenci Charles a Camilla. Len týždne predtým prichytila poslíčka s kvetmi, na ktorých boli rovnaké iniciály. „Diana bola na všetko, čo sa týkalo Camilly veľmi podozrievavá,“ tvrdí expert. Pravdou je, že Charles si svoju životnú lásku napokon zobral za ženu, a to takmer osem rokov po Dianinej smrti, 9. apríla 2005.  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie