Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta mala s novým priateľom plány, ale je KONIEC! A toto je následok!
Zdielať na

Agáta mala s novým priateľom plány, ale je KONIEC! A toto je následok!

Archívna reportáž

Máj, lásky čas! Povedala si Agáta a rozhodla sa hľadať ju inde, ako u svojho priateľa Mareka Niessnera. Presnejšie povedané, bývalého priateľa. Aspoň tak to sama tvrdí na sociálnej sieti.

Agáte to evidentne v láske opäť nevyšlo. Ešte doslova pred pár dňami promovala spoločný projekt s priateľom, 34-ročným kameramanom Marekom Niessnerom, a už je v tom sama, píše portál Blesk.cz.

S Marekom chceli ukázať, ako sa dá fungovať so štyrmi deťmi, pričom každé má inú kombináciu rodičov. Ale aj to, čo spolu robiť, keď sa dvaja zaľúbenci ocitnú zrazu bez detí. Evidentne ale chceli radiť v niečom, v čom sami nemali jasno.

Agáta sa vraj bojí staroby, toto je dôvod:

​Podľa Agátinho vyjadrenia v live streame je totiž vzťah minulosťou. Na otázku fanúšikov, prečo vysiela sama a nie s Marekom, ako avizovali, odpovedala jasne, že  nikoho nemá a je sama. "Proste to nevyšlo, ale o to lepšie vyzerám. Prestala som jesť, som chudá a cítim sa skvelo. Vlastne musím povedať, že po rozchodoch vždy vyzerám dobre, rozchody mi svedčia," povedala Agáta, no v snahe o odľahčenie je jasný odkaz o smútku.

Z posledných fotiek je jasné, že Agáta skutočne výrazne schudla:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Holky, ve spolupráci s @ehrmann_cz_sk jsem si pro Vás připravila výzvu ,,Vytvaruj se do plavek” . Každé pondělí zveřejním jednu, nepůjde jen o cviky, občas to bude i zábava. Budu ráda, když do toho půjdete se mnou. Jak? Stačí když se vyfotíte, nebo natočíte, jak plníte moji výzvu, označíte mě a přidáte hashtag #hifiveprotein. Já každou neděli projdu všechna označení a vyberu toho, kdo výzvu splnil nejlépe, nejvtipněji, nebo nejoriginálněji, a ten bude samozřejmě odměněn. Výhry jsou dobroty od @ehrmann_cz_sk a nebo dárek od @astratex.cz . 1.Výzva! Opřete se zády o zeď do podřepu, jako když děláte dřepy, a snažte se takto vydržet co nejdéle. Třeba minutu, dvě, co zvládnete. Postupně budete moci čas prodlužovat. Tím posilujeme stehna, břicho i zadek. Těším se na výsledky! #hifiveprotein #vytvarujsedoplavek #vyzva #spoluprace

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Je to obvykle žiaľ, pre ktorý človeku prestane chutiť jesť. Ale aj stres a pocit "zovretého" žalúdku, ktorý poznajú azda všetci v situácii, keď sa rozišli s milovanou osobou. Agáta je v o to nepríjemnejšej situácii, že musí riešiť aj prebiehajúci rozvod s Jakubom Prachařom. Ten, na rozdiel od nej, je už pol roka vo vzťahu s modelkou Denisou Dvořákovou. Snáď sa raz opäť pošťastí aj Agáte.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie