Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Táto hviezda si stráži súkromie ako málokto! Teraz neodolala a TAKTO sa pochválila rodinkou
Zdielať na

Táto hviezda si stráži súkromie ako málokto! Teraz neodolala a TAKTO sa pochválila rodinkou

Archívna reportáž

Nepatrí k celebritám, ktoré by svoje súkromie odhaľovali na sociálnych sieťach na dennom poriadku. O to viac je herečka skúpa na fotky, keď sa jedná o členov jej rodiny. V dnešnom svete internetovej šikany to nie je nič poburujúce. Nie každý je ochotný čeliť hodnoteniu a dobre mieneným radám internetovým vševedom.

Izraelsko-americká herečka Natalie Portman urobila v deň sviatku matiek výnimku a zverejnila rozkošnú fotku so svojimi dvoma ratolesťami. Mnohí ani len netušili, že 38-ročná herečka je už dvojnásobnou mamou. Sociálne siete využíva najmä na šírenie osvety o ochrane prírody, vegetariánstve či tanci.

Fotka na jej instagramovom profile zachytáva veľmi autenticky moment, keď Natalie drží v objatí obe svoje deti, osemročného Alepha a trojročnú Amaliu. Fotke je vzhľadom na vek detí už zjavne staršieho dáta, no k sviatku matiek vyjadrila to najdôležitejšie aj bez pomoci slov. K vyjadreniu  pocitov jej postačili emotikony troch srdiečok.

​Krásny moment zachytil jej manžel a otec jej detí, tanečník a choreograf Benjamin Millepied, za ktorého je šťastne vydatá už od roku 2012. Dvojica sa zosobášila v Kalifornii podľa tradičných židovských zvykov. Jedinou kontroverziou bolo, že sa svadby zúčastnila aj dcéra amerického prezidenta Donalda Trumpa, Ivanka, so svojím manželom. Oscarová herečka totiž s Ivankiným maželom, Jaredom Kushnerom študovala na Harvarde. Natalie je známa tým, že je spomedzi herečiek jedna z mála s takýmto špičkovým vzdelaním.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️❤️❤️?@benjaminmillepied

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Portman (@natalieportman),

 Natalie sa so svojim mužom zoznámila pri nakrúcaní oscarového filmu Čierna labuť, kde si po boku herečky Mily Kunis zahrala hlavnú úlohu. Za svoj výkon vo filme si dokonca v roku 2010 odniesla sošku Oscara za najlepšiu herečku.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie