Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Katy Perry neustále v slzách! TOTO je príčina!
Zdielať na

Tehotná Katy Perry neustále v slzách! TOTO je príčina!

Archívna reportáž

Tehotenstvo dá ženskému telu zabrať, a to nielen po fyzickej stránke. Záplava hormónov, strach z budúcnosti či z blížiaceho sa pôrodu sú pre budúce mamičky úplne prirodzené pocity. Americká speváčka Katy Perry (35) nie je výnimkou, a momentálna situácia s koronavírusom jej na pokojnom tehotenstve nepridáva.

Katy sa prednedávnom zúčastnila charitatívneho koncertu, vysielaného online s cieľom vyzbierať financie na pomoc v boji proti COVID-19. V ňom sa, okrem iného, priznala, že karanténu prežíva nadmieru emotívne.

Americká speváčka je momentálne v radostnom očakávaní svojho prvého potomka so snúbencom, hercom Orlandom Bloomom (43). Podľa portálu Mirror.uk, jej dávajú tehotenské hormóny poriadne zabrať. Katy priznala, že máva horšie a aj lepšie dni, no v tých nepriaznivejších časoch ju dokáže údajne rozplakať aj pohlaď na vlastné prsty na nohách, alebo ju nával plaču premôže pri zdanlivo bežných činnostiach.

Speváčka má za sebou už jedno neúspešné manželstvo s komikom Russelom Brandom:

„Myslím si, že za to môžu najmä tehotenské hormóny a tiež to, že nie som zvyknutá byť uzavretá s toľkými ľuďmi a nútená zotrvať na jednom mieste na tak dlhú dobu,“ opísala svoje pocity speváčka hitu I kissed a girl. Katy sa tak stala jednou z mnohých mamičiek, ktorých tehotenstvo poznačila pandémia a to môže v tomto citlivom období zamávať s kdekým.

Katy sa snaží nestrácať optimizmus a zmysel pre humor aj počas karantény:

Na otázku či je jej bábätko v brušku aktívne odpovedala s humorom jej vlastným, “Ukazuje mi prostredník, jednoznačne sa už poriadne hmýri,“ priznala speváčka. Zároveň však tvrdí, že karanténa jej blízkych spojila a dala ich vzťahom nové opodstatnenie. „Naše je puto je ešte silnejšie. Mali sme hrozné dni, keď sa nám chcelo plakať, ale myslím si, že v budúcnosti si  spomenie na to puto, ktoré sme so vytvorili,“ zamýšľa sa speváčka.

Aj Katy prepadla typickým chuťovým ošiaľom v tehotenstve:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

wHaT dAy Is It Even #stayhomeclub

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

​Katy Perry a herec Orlando Bloomu, známy napríklad aj z filmu Piráti z Karibiku, boli prvýkrát prichytení ako pár už v roku 2016, a ich vzťah už za tie roky zažil zopár kríz a aj jeden vážnejší rozchod. Problémom bol vtedy práve rozdielny pohlaď na budúcnosť a rodinný život. Kým už raz rozvedený otec jedného dieťaťa Orlando sa do svadby a detí príliš nehrnul, Katy mala úplne iné predstavy. No napriek týmto problémom dali svojej láske druhú šancu, a dobre urobili. Na Valentína v roku 2019 sa zasnúbili, a dnes už očakávajú svojho prvého spoločného potomka. Dvojica čoskoro privíta na svet dievčatko, ktoré bude niesť meno po Katinej milovanej babičke Pearl Ann, ktorá zomrela iba krátko po oznámení jej tehotenstva na jar v roku 2020.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie