Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kat z talentovej súťaže a bývalá Spice Girl?! Mel B dokonca zavolala jeho žene!
Zdielať na

Kat z talentovej súťaže a bývalá Spice Girl?! Mel B dokonca zavolala jeho žene!

Archívne video Archívna reportáž

Žije v obklopení krásnymi ženami po celý život. Talentový "magnát", producent a super hviezda súťaže, v ktorej hľadajú talenty, 60-ročný Simon Cowell, sa však až teraz dočkal poriadnej žiarlivej scény. Jeho partnerka a matka jediného syna ho podozrieva z nevery s kolegyňou.

Pravdou je, že Mel B, teda Scary Spice z legendárnej britskej dievčenskej kapely Spice Girls, je poriadna divoška. V živote už spôsobila svojou prostorekosťou nejeden škandál. No žeby chcela zájsť až tak ďaleko, že rozbije rodinu? Tvrdí, že nie.

Pred pár dňami stratila 42-ročná Laura Silvermann nervy a poriadne to Simonovi vytmavila, píše portál Mirror. Ale nielen jemu - zúrivé esemesky dostala aj 44-ročná Mel B.

Simon má už aj hviezdu na Chodníku slávy:

​Tá sa k obvineniam postavila čelom a Laure rovno zatelefonovala. Snažila sa ju presvedčiť, žeby nikdy nekradla muža inej žene. Trvá na tom, že medzi ňou a Simonom nikdy k ničomu nedošlo. "Keď Mel zistila, čo sa klebetí, veľmi ju to nahnevalo. Povedala, že je to proti všetkým jej zásadám," povedal jej nemenovaný blízky priateľ.

​Mel B je taká nahnevaná, že je rozhodnutá nasadiť aj právnikov do boja s osobou, ktorá tieto klebety šíri. "Každý, kto ma pozná, vrátane Simona, dobre vie, žeby som nikdy ani nepremýšľala nad tým, žeby som to nejakej žene spravila. Ja som žena, ktorá drží so ženami," tvrdí o sebe hrdo bývalá "spajska".

Simon Cowell má s Laurou 6-ročného syna Erica a zdá sa, že tieto klebety vzťah nerozbili. Na Instagrame to tvrdí jeho kolegyňa z talentovej súťaže, porotkyňa Amanda Holden. Laura a Simon sú spolu 7 rokov a hoci ona by nedbala sa za tohto multimilionára aj vydať, on sa do svadby nehrni a tvrdí: "Neverím v manželstvo, nie v tomto biznise". A zrejme vie, o čom po dlhých rokoch v šoubizinise hovorí.

Súvisiace články

Najčítanejšie