Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tvrdí, že žije v dych vyrážajúcej vile a má pravdu! TOTO je dom Matthewa Perryho!
Zdielať na

Tvrdí, že žije v dych vyrážajúcej vile a má pravdu! TOTO je dom Matthewa Perryho!

Archívne video

O americkom hercovi Matthewovi Perrym sa v poslednej dobe príliš lichotivo nehovorí. Pretriasa sa najmä jeho zmena fyzičky k horšiemu, keď už má ďaleko od fešáka Chandlera z Priateľov. Zanedbaný a nepekne pribratý má ale predsa len minimálne dva svetlé body vo svojom živote.

Azda najžiarivejším momentom v živote 50-ročného Matthewa Perryho je aktuálne jeho nová vila v Malibu. Síce v tejto vychytenej lokalite na okraji Los Angeles býval aj predtým, no až teraz je vraj dokonale nadšený. Vila, v ktorej bojoval s alkoholizmom skrývala zrejme mnoho smutných spomienok a tak sa ju rozhodol Matthew predať. Podarilo sa mu to za vyše 10 miliónov.

Priplatil si dva milióny a posunul sa priamo na pláž, píše portál Mirror. Jeho nová vila je hneď v prvej línii na pobreží Tichého oceánu, má teda dych berúci výhľad.

Pozrite sa na skvelé spracovanie titulnej piesne seriálu - prechádzka dekádami štýlov:

Ako sám napísal "je to "kick ass" dom, čo snáď ani netreba prekladať. Ak áno, dá sa voľne dosadiť akýkoľvek superlatív. Vila má štyri spálne a obrovský spoločenský priestor. Stojí na koloch, teda voda môže zájsť až priamo pod stavbu. Tomu sa hovorí na dotyk s prírodou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We have a fire pit, the ocean, and we have no idea what to do.

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4),

Je zjavné, že predstaviteľ Chandlera Binga je novou nehnuteľnosťou nadšený, na svoj Instagram pridáva často fotky z pohody, ktorú mu dom prináša. Či už radosť z posedenia na terase, alebo čerstvo vlastnoručne upečených koláčikov, či koktejlu v štýlovom kresle. Celopresklenené steny na oboch poschodiach ponúkajú skutočne výhľad na nezaplatenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4),

Fanúšikovia nepochybne majú radosť, že sa Matthewovi darí. Dôležité je, že zatiaľ pokračuje v abstinencii a aj to, že sa pokúša dostať do formy. To by mal, už onedlho by totiž mal byť súčasťou špeciálnej časti Priateľov, ktorou si chcú hlavní predstavitelia voľne zaspomínať na krásne roky nakrúcania jedného z najúspešnejších seriálov v histórii.

Súvisiace články

Najčítanejšie