Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Manželka českého herca strávila 4 mesiace v blázinci! TOTO teraz sľubuje!
Zdielať na

Manželka českého herca strávila 4 mesiace v blázinci! TOTO teraz sľubuje!

Archívna reportáž

Po štyroch mesiacoch izolácie za múrmi psychiatrickej liečebne sa na „slobodu“ dostane manželka českého herca Jiřího Krampola (81). Pobyt na takomto oddelení môže človeku spôsobiť pocit samoty a smútku za domovom, o to viac, keď sa museli pacienti aj personál podriadiť nariadeniam súvisiacim s koronavirusom.

Hanu Krampolovú (58) do liečebne dostali najprv problémy s užívaním liekov proti bolesti v kombinácii s alkoholom. Neskor jej extrémna závislosť na cigaretách, ktorá vážne ohrozovala jej zdravie. Dnes hrdo prehlasuje, že s týmto zlozvykom nadobro skončila.

Podľa denníka blesk.cz, bolo kedysi atraktívnej blondínke Hane smutno nielen za svojím manželom, ale aj za ich spoločným domácim miláčikom. Prechádzky so sučkou Žanetkou jej nesmierne chýbali a už teraz sa za svojimi najbližšími veľmi teší. „Som šťastná, Jiříček ma vyzdvihne a pôjdeme si pre Žanetku,“ opisuje svoje prvé kroky z liečebne Hana. Pohyb jej za múrmi liečebne posledné dva týždne chýbal najviac. Pre nariadenia nemohli pacienti ani poriadne vyjsť z izby. Štyri steny, ktoré robili Hane dva týždne spoločnosť, ju donútili prehodnotiť doterajší prístup k životu a k vlastnému zdraviu.

Jiří Krampol je známy zabávač:

„Naozaj sa už na cigarety ani nepozriem. Veľmi mi škodia na vredy,“ tvrdí na margo svojej niekdajšej závislosti Krampolová. Teší ju aj to, že sa karanténne opatrenia pomaly uvoľňujú a bude môcť  po dlhom čase navštíviť napríklad aj kaderníka.  „V Bohnickej liečebni nás kúpu raz za týždeň. Hneď sa doma naložím do vane, a vlasy si aspoň umyjem,“ teší sa na bežné radosti a zároveň bude dobiehať zameškané aj vo vzťahu so svojim manželom. „Budem si všetko fakt vážiť,“ tvrdí.

​Hana Krampolová sa v tom istom zariadení liečila aj v minulosti po tom, čo skombinovala lieky na spanie a alkohol. Keď sa už zdalo, že sa vráti domov a bude žiť bežný život po boku svojho manžela, nastali zdravotné komplikácie so žalúdočným vredom. K tomu sa pridružilo nepríjemné zranenie počas pobytu v liečebni. Teraz snáď už svitá Hane na lepšie časy a s dávkou pevnej vôle jej bude zdravie opäť dobre slúžiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie