Skoro jasno
20°
Bratislava
Striebrovlasý Pierce Brosnan sníva o návrate do bondovky! TAKTO si to predstavuje!
Zdielať na

Striebrovlasý Pierce Brosnan sníva o návrate do bondovky! TAKTO si to predstavuje!

Archívna reportáž

Pierce Brosnan, jeden z najikonickejších predstaviteľov Jamesa Bonda, bol počas karantény videný s úplne novým imidžom. Zhodil svoju upravenú striebristú bradu, na ktorú si fanúšikovia za posledné roky zvykli a nechal si podrásť vlasy. Žeby sa chystal na filmovú úlohu?

Jamesa Bonda si už asi starnúci herec nezahrá, aj keď šarmu má aj napriek svojmu veku na rozdávanie. Avšak podľa jeho vlastných slov ho už postava uhladeného agenta neláka, skôr by sa videl v úlohe zločinca.

Tieto plány 66-ročný Pierce Brosnan prezradil nedávno svojim fanúšikom počas spoločného live sledovania bondovky Zlaté oko z roku 1995.  Počas sledovania filmu chatoval so svojimi fanúšikmi a odpovedal na ich otázky. Momentálne sú live chaty mimoriadne populárny spôsob hviezd ako zostať v kontakte so svojim publikom.

Na počesť legendárneho filmu bol v roku 2012 natočený aj dokumentárny film Všetko alebo nič:

Či by som sa vrátil do filmu ako záporák?“ prečítal nahlas otázku od fanúšika.Áno, keby sa ma opýtali, tak určite,odpovedal sympatický Ír a odpálil tým skvelú atmosféru po zvyšok sledovania filmu.

Karanténu trávi Pierce so svojou rodinou na Hawai:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Gra mor...Irish for big love #EasterSunday #rebirth

Príspevok, ktorý zdieľa Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial),

Pierce Brosnan sa momentálne nachádza na Havaji, kde so svojou rodinou trávi čas v izolácii. Rodený Ír je veľký milovník prírody a umenia a tamojšia príroda ho očividne inšpiruje. Na fotkách v jeho príspevkoch totiž pózuje pred svojimi nedokončenými maľbami a tvári sa veľmi spokojne.

Súvisiace články

Najčítanejšie