Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hanychová šokuje: Prekonala som koronavírus, TOTO so mnou bolo!
Zdielať na

Hanychová šokuje: Prekonala som koronavírus, TOTO so mnou bolo!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová je známa svojou prostorekosťou a pozornosť verejnosti jej lichotí. Pochopila, že sociálne siete sú skvelý prostriedok na zdieľanie svojich myšlienok a postrehov. A na profile tejto českej hviezdičky sa teda jej sledovatelia na nudu sťažovať nemôžu.

Na live chate s fanúšikmi padla už tradičná otázka z posledných dní, a tou jej Agátin názor na situáciu, ktorá vládne vo svete. Keď už sa zdalo, že na svoje pomery odpovedala celkom bežne, bez náznaku kontroverzie, prišiel prekvapivý záver.

Dcéra herečky Veroniky Žilkovej a dvojnásobná mama prekvapila diagnózou, ktorú vysvetlila po svojom. „Ja si myslím, že na to sú to omnoho sofistikovanejší ľudia, aby hovorila svoje názory,“ začala celkom rozumne Agáta reakciu na otázku ohľadom koronavírusovej situácie.

Agátine vyjadrenia sú studnicou plnou skvostov:

​No vzápätí dodala celkom pozoruhodnú zdravotnú anamnézu zo začiatku tohto roka. „Každopádne, ja si myslím, že som ju už mala. Tiež si to myslíte? Je nás viac? Ja som totiž v januári strašne kašlala a mala som aj horúčku,“ zamyslela sa Agáta. Nuž, v januári nebolo koronavíruse v Európe ani počuť, rovnako ani v jej obľúbenej destinácii, Izraeli. Tam bol tento vírus potvrdený až koncom februára.

Agátu okrem údajného koronavírusu potrápila tento rok už aj alergia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Alergie jede #kralikobecny #moznaalergienanatirani #unavena #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Napriek tomu, že jej tvrdenie je nepravdepodobné, určite nikdy netreba podceniť príznaky.  Skôr je ale možné, že pozornosť je dnes na sociálnych sieťach na nezaplatenie a preto sa dá chápať aj Agátino šokujúce vyjadrenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie