Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Meghan a Angelina Jolie?! Harryho manželka má TAKÝTO plán!
Zdielať na

Meghan a Angelina Jolie?! Harryho manželka má TAKÝTO plán!

Archívna reportáž

Bývalá vojvodkyňa sa musí začať obracať najlepšie ako vie, keďže každý deň života v meste anjelov stojí nemalé peniaze. Niežeby bol život v kráľovskej rodine med lízať, no po materiálnej stránke si predtým manželia nemuseli robiť vôbec žiadne starosti. Princ Harry so zarábaním peňazí veľa skúseností nemá, a jeho manželka sa zas neuspokojí len tak s hocičím.

Preto Meghan údajne skrsol v hlave plán, ako sa dostať na najvyššie poschodia hollywoodskej smotánky. Rady mieni získavať od tých najvplyvnejších ľudí. Vstupenkou do lepšej spoločnosti jej má byť herečka Angelina Jolie, s ktorou sa už mala neformálne zoznámiť cez online mítingy a emaily.

Čo presne zahŕňa tento typ školenia nevedno, no podľa portálu New Idea má Meghan pre Angelinu veľkú slabosť a už roky ju obdivuje. Imponuje jej najmä Angelinina charitatívna činnosť a schopnosť skombinovať prácu a starostlivosť o šesť detí. A práve tieto témy majú byť spoločným bodom v ich doterajšej komunikácii.

Angelina Jolie so svojim deťmi na návšteve v Kamobodži:

​Podľa zdroja sa Meghan veľmi túži dostať opäť do žiary hollywoodskych reflektorov a verí, že s Angelinou by sa jej to mohlo podariť. „Túži po tom, aby boli parťáčky a vybudovali si zmysluplné priateľstvo,“ tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti Meghan. Ak by to však nevyšlo s Angie, ponúka sa jej ďalšia možnosť. Priateľstvo jej údajne ponúka aj herec Tom Cruise, ktorý je známy anglofil a túži sa s Harrym a Meghan zoznámiť. “Myslí si, že Meghan má na to dobyť Hollywood, a on by bol veľmi rád súčasťou jej kruhu priateľov,“ tvrdí zdroj pre portál New Media.

​Meghanin obrovský vzor a žena, ktorej by sa chcela rovnať, je jej nebohá svokra, princezná Diana. Tá sa tiež angažovala v rôznych charitatívnych projektoch a mala skutočne veľký dar získať si davy či už v rodnej Británii, ale aj po celom svete. Či si túto vlastnosť bude vedieť Meghan vypestovať pri hollywoodskym vetrom ošľahanej Angeline je otázne. Predstaviteľka sexi Lary Croft má totiž momentálne sama dosť práce so svojou reputáciou. Tá ostala naštrbená pre medializované súdne spoy o starostlivosť o deti s jej bývalým manželom, Bradom Pittom.

Súvisiace články

Najčítanejšie