Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry a Meghan plánovali megxit už dávno! TOTO má byť dôkaz!
Zdielať na

Harry a Meghan plánovali megxit už dávno! TOTO má byť dôkaz!

Archívna reportáž

Ako blesk z jasného neba zasiahla začiatkom januára svet správa o šokujúcom rozhodnutí Harryho a Meghan. Nestáva sa každý deň, aby sa niekto dobrovoľne vzdal všetkých výhod, ktoré ponúka život na kráľovskom dvore. Hoci, aj tých povinností je dosť a nie všetky sú príjemné.

Možno to na prvý pohľad vyzerá dokonalo, no na slobodu môžete v kráľovskej rodine zabudnúť. V podstate každý krok musí byť v súlade s protokolom a zvyklosťami v danej monarchii. Každé verejné vystúpenie musí byť schválené a značne obmedzená je aj sloboda pohybu. Takže sa dá pochopiť, ak raz niekomu prasknú nervy. Meghan praskli veľmi rýchlo.

V roku 2018 sa 38-ročná herečka Meghan Markle vydala za o tri roky mladšieho princa Harryho, o rok neskôr porodila syna Archieho. A vraj už onedlho na to bol párik novopečených rodičov rozhodnutý, že život na kráľovskom dvore nie je pre nich, píše portál Daily Mail.

Meghan si pozíciu šéfredaktorky Vogue skutočne vychutnala:

​Najslávnejšia odborníčka na primáty na svete, legendárna Jane Goodall prišla s tvrdením, že princ Harry jej to nepriamo povedal už pred takmer rokom. Do špeciálneho septembrového vydania magazínu Vogue, ktorý redigovala Meghan, robil rozhovor s Jane práve Harry. Na záver interview prišla Goodall pozdraviť aj Meghan, ktorá so sebou mala vtedy 4-mesačného Archieho.

Harry si s Jane zatancoval aj šimpanzí tanec:

Jane si zaspomínala, aký bol maličký a unavený. "Nemal veľmi veľkú radosť, keď mi ho jeho mamička podala. Myslím, že som bola jedným z prvých ľudí, ktorí sa s ním maznali, teda okrem rodiny," povedala Goodall. Trochu si s ním chcela aj zavtipkovať. "Chcela som, aby Archie akože spravil gesto, aké robí kráľovná a dodala som, že predpokladám, že sa to bude musieť naučiť," zaspomínala si Jane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Earlier this summer HRH The Duke of Sussex met with world renowned ethologist Dr. Jane Goodall for an intimate conversation on environment, activism, and the world as they see it. This special sit-down was requested by The Duchess of Sussex, who has long admired Dr. Goodall and wanted to feature her in the September issue of @BritishVogue, which HRH has guest edited. HRH and Dr. Goodall spoke candidly about many topics including the effects of unconscious bias, and the need for people to acknowledge that your upbringing and environment can cause you to be prejudiced without realising it. The Duke described that “[when] you start to peel away all the layers, all the taught behaviour, the learned behaviour, the experienced behaviour, you start to peel all that away - and at the end of the day, we’re all humans.” • Through @RootsandShoots the global youth service program @JaneGoodallInst founded in 1991, she has created and encouraged a global youth community to recognise the power of their individual strength – that each day you live, you can make a difference. Photos: ©️SussexRoyal / Chris Allerton #ForcesForChange

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Vtedy zaznela z úst Harryho prekvapivá odpoveď, hoci vtedy si jej dôsledky Jane neuvedomila. "Nie, tak on vyrastať nebude," mal povedať princ. Až v januári sa Goodall spomienka spojila s realitou. Možno z toho usúdiť, že za rozhodnutím Meghan a Harryho je do značnej miery vlastná skúsenosť princa, od ktorej chce svojho syna ušetriť.

Súvisiace články

Najčítanejšie