Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Má 89 rokov a bude otcom! Medzi najstarším a najmladším dieťaťom magnáta bude rozdiel 65 rokov!
Zdielať na

Má 89 rokov a bude otcom! Medzi najstarším a najmladším dieťaťom magnáta bude rozdiel 65 rokov!

Zdroj: Instagram/FE

V tomto prípade sa potvrdilo staré známe porekadlo, že vek je len číslo. A teda v prípade miliardára Bernieho Ecclestona (89) je to číslo naozaj veľmi slušné. Len pár týždňov pred oslavou svojej deväťdesiatky mu jeho brazílska manželka Fabiana Flosi (44) privedie na svet ich prvého spoločného potomka. Prezident spoločnosti Formula 1 sa tak stane po štvrtýkrát v živote otcom

Kto by čakal, že deduško Bernie u svojich dcér nenájde pochopenie, ten sa mýli. Jeho prostredná dcéra Tamara (36) sa na svojho nového súrodenca teší a zo svojho otecka má radosť. Jej dcérka a zároveň vnučka samotného Bernieho dokonca tehotenstvo predvídala!

​Ako uvádza Mirror.co.uk, jeho dcéra Tamara Ecclestone (35) sa na adresu svojho otca vyjadrila ako o mladej duši, s úžasnou energiou, ktorú svojmu očakávanému bábätku môže venovať. “Keď nám otec s jeho manželkou oznámili ich tehotenstvo, boli sme za nich tak šťastní,“ prezradila nadšená dcéra miliardára vo videochat rozhovore.

Bernie Ecclestone je veselá kopa, pozrite si vtipnú kompiláciu momentiek:

Bernieho dcéra Tamara, s jeho malou vnučkou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Baby shower ready @petraecclestoneofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial),

Bernie Ecclestone bol v živote ženatý už trikrát, z dvoch manželstiev vzišli tri dcéry. Najstaršia Deborah (65) z prvého manželstva si svoje súkromie stráži natoľko, že o nej nie je známe nič, len to, že má dospelé deti, ktoré už majú deti. To robí z Bernieho nielen budúceho otecka, otca, starého otca, ale už aj prastarého otca.

Šťastní budúci rodičia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Valentine’s Day ❤️ our love is bigger and bigger everyday...Love you ❤️@bernieecclestoneofficial

Príspevok, ktorý zdieľa Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone),

Dve ďalšie dcéry, už spomínanú Tamaru a Petru (31) má z manželstva s bývalou modelkou Slavicou Radić (61), rodáčkou z chorvátskej Rijeky. Na dvojici bolo zaujímavý ich výškový rozdiel. Kým Slavica meria bezmála 190 centimetrov, drobný Bernie mal sotva 160 centimetrov. Bernie ale má nepochybne čím zaujať. Jeho majetok má hodnotu vyše tri miliardy dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie