Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tak TOTO je mega! Jasmina zverejnila šibačkové video Sanela!
Zdielať na

Tak TOTO je mega! Jasmina zverejnila šibačkové video Sanela!

Archívna reportáž

Malý Sanel Vrbovský je asi najsledovanejšie bábätko na Slovensku. Vtipné to je najmä z dôvodu, že ho vlastne ešte nikto nevidel - konkrétne jeho fotku na sociálnej sieti. Rytmus a Jasmina sa rozhodli, že jednoducho nepovolia ani za svet. No občas predsa len čosi ukážu.

Jasmina zverejnila na pomery Vrbovských video, aké sa u nich len tak nevidí. Navyše, je na ňom zachytený aj pokus o filmárske umenie.

Opäť bola v hlavnej úlohe záhrada domčeku v Malinove, kde trávi rodinka aktuálne zrejme veľa času. A keďže bola šibačka a oblievačka, podstatné slovo dostala aj voda.

Pred dvomi mesiacmi si užívala Jasmina so synom Tatry:

Na videu je malý Sanel, ktorý by sa zjavne už najradšej postavil a rozbehol. Je jasné, že je to vo svojich takmer 9 mesiacoch poriadny kus chlapa. Nožičky ako buchtičky, sily má evidentne dostatok. "Takáto bola naša včerajšia šibačka, urobila som jeden pre mňa bravúrny spomalovák," napísala k videu Jasmina.

Následne nechala ľudí hádať, čo to okolo Sanela letí. "Jeden si myslel, že sú nad Sanelkom trblietky, druhá, že vtáky," prezradila dva nesprávne tipy svojich kamarátov. Aj medzi komentujúcimi sa našli tipy ako "motýliky", "letiace vtáky", "bublinky", či dokonca "molekuly". Zrejme autori týchto tipy žartovali, lebo ako si myslí drvivá väčšina tipujúcich, je to voda. V spomalenom zábere je ale jej podoba skutočne zaujímavá. Pre fanúšikov Jasminy a Rytmusa je ale podstatnejšie, že konečne videli malého Sanela pomerne jasne a v celej kráse.

Súvisiace články

Najčítanejšie