Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bruce Willis trávi karanténu s exmanželkou Demi! Jeho súčasná manželka reaguje TAKTO!
Zdielať na

Bruce Willis trávi karanténu s exmanželkou Demi! Jeho súčasná manželka reaguje TAKTO!

Archívna reportáž

Bývalí manželia Demi Moore (57) a Bruce Willis (65) trávia spoločne so svojimi dcérami dni v karanténe, a to aj napriek tomu, že sa pár rozviedol už pred dvadsiatimi rokmi. O ich nadštandardných rodinných vzťahoch presviedčajú svojich fanúšikov na sociálnych sieťach v pravidelných dávkach.

Nejeden by sa pozastavil už nad tým, že bývalí manželia spolu v pyžame trávia sviatky. No asi najväčšiu vlnu záujmu vzbudilo video, kde Bruce strihá holiacim strojčekom svoju dcéru Tallulah (26) úplne na krátko. Tá sa jeho pokusu o účes vôbec nebráni, a vo výsledku pripomína svoju mamu Demi v jednom z jej najznámejších filmov.

Prvý dôkaz o spoločnom trávení času v karanténe bol rodinný fototermín v zelených pruhovaných pyžamách zo začiatku tohto týždňa. Vidieť na ňom vysmiatych exmanželov so svojimi dcérami Tallulah a Rumor, aj s jej partnerom.

Bruce Willis si chvíľu robil nádeje na syna s druhou manželkou:

Bývalí manželia si skvelo rozumejú aj dvadsať rokov po rozvode:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

chaotic neutral

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

​Bruce a Demi sú do seba priateľsky zavesení a úsmev na ich tvárach svedčí o tom, že je medzi nimi harmonický vzťah. Ich rozvod v roku 2000 nesprevádzali dokonca ani žiadne škandály či výčitky a Bruce sa bez problémov zúčastnil na svadbe Demi s jej, dnes už exmanželom, Ashtonom Kutcherom. To je v hollywoodskom prostredí celkom vzácny úkaz.

Rodinne putá, stojí pod príspevkom na sociálnej sieti herečky Demi Moore:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family bonding ?

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore),

Vtipný zážitok je však  aj vidieť hrdinu akčných filmov ako strihá svoju dcéru Tallulah strojčekom na vlasy na zostrih legendárnej G.I. Jane, ktorú si zahrala Demi ešte v roku 1997. Mladá dáma sa s napätím pozerá na svoj odraz v zrkadle, no ani slovkom nenamieta.

Tallulah zverila svoju korunu krásy do rúk svojho otca:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa tallulah (@buuski),

Fotku okomentovala aj Bruceova aktuálna manželka Emma Hemming Willis, s ktorou má dve malé dcérky Evelyn a Mabel, so slovami „Moje srdce sa roztápa“. Zvedaví fanúšikovia využili príležitosť a opýtali sa jej, prečo Bruce netrávi karanténu s ňou a ich dcérami. Emma pochopiteľne neodpovedala, keďže je to ich súkromná vec. „Obdivujem mužov, ktorí venujú svoj čas a pozornosť všetkým svojim deťom,“ odpovedal iný fanúšik a mnohí s ním súhlasili.

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie