Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ani dva potraty neodradili hviezdny pár od ďalšieho pokusu! Čakajú PIATE dieťa!
Zdielať na

Ani dva potraty neodradili hviezdny pár od ďalšieho pokusu! Čakajú PIATE dieťa!

Archívna reportáž

Ako pri všetkom, tak aj pri tak bolestnej skúsenosti, akou je potrat, je dôležité to nevzdať. Je zjavné, že tento pár s ranami osudu statočne bojuje. Iba päť mesiacov po poslednom potrate oznámila manželka herca Aleca Baldwina svoje siedme tehotenstvo. Hilaria (36) , žiaľ, dvakrát predtým potratila o čom sa podelila v príspevku na svojej sociálnej sieti.

Hilaria na detaily zo svojho súkromia vôbec nie je skúpa a s fanúšikmi sa delí takmer o každý zásadný moment v ich rodinnom živote. Tentokrát sa o svojimi fanúšikmi podelila o skutočne jedinečný a veľmi intímny moment, a to priamo z ambulancie lekára. Na videu totiž počuť tlkot srdiečka začínajúceho života v jej brušku.

Rok 2019 bol pre rodenú Malorčanku fyzicky aj psychicky veľmi náročný. Behom jedného roka totiž prišla o dve bábätká, o malé dievčatko dokonca až vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Manželka Justina Biebera, Hailey, je Alecova neter:

​V novembri 2019 sa rozhodla o svojom trápení prehovoriť na svojom instagramovom profile.

Smutná správa vyšla na verejnosť na jeseň minulého roku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

V príspevku ju objímala malá dcérka Carmen (6) a Hilaria na ňom ďakuje za štyri zdravé deti, ktoré im boli zatiaľ dopriate. „Povedala som jej, že toto bábätko medzi nás nakoniec nepríde, Ale posnažíme sa, aby sme jej mohli dopriať malú sestričku na ďalší pokus,“ hovorí na videu bývala inštruktorka jógy. Na videu dievčatko háda, či bude sestrička na svete už o rok a pol. Akoby už vtedy tušila, že na jar oznámia svetu opäť radostnú správu!

O takýto jedinečný moment sa Hilaria podelila so svojimi fanúšikmi:

Hilaria má so 61-ročným hercom Alecom Baldwin už štyri deti, ktoré mala v relatívne tesnom závese, šesťročnú Carmen, o dva roky mladšieho Rafaela, trojročného Leonarda a najmladšieho, 22-mesačného Romea. Herec má ešte s bývalou manželkou, herečkou Kim Basinger, dospelú dcéru Ireland (24).

Súvisiace články

Najčítanejšie