Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan dostala nakladačku! Za jej výkon u Disneyho ju totálne skritizovali!
Zdielať na

Meghan dostala nakladačku! Za jej výkon u Disneyho ju totálne skritizovali!

Archívna reportáž

Veľké sklamanie zažíva v týchto dňoch bývala vojvodkyňa Meghan Markle. Po tom čo sa chopila prvej príležitosti zahviezdiť v projekte spoločnosti Disney, prišla vlna kritiky, ktorú ctižiadostivá Američanka musí ťažko predýchavať.

Ešte pred očakávanou americkou premiérou dokumentárneho filmu Elephant na nej nenechal známy kritik suchú ani nitku a označili jej výkon za trápny a nudný. A to muselo inak sebavedomú Meghan zabolieť.

O tom, že Meghan v prípade tohto projektu nešlo ani tak o zárobok, ako o publicitu, svedčí fakt, že údajne celý honorár za narozprávanie príbehu k dokumentárnemu filmu Elephant (Slon), venuje na sloniu charitu v Afrike. Tým by si mohla Meghan nazbierať isté bodíky, ktoré tak veľmi potrebuje k znovunadobudnutiu popularity, ak si chce udržať aspoň čiastočne doterajší životný štandard. Avšak známy filmový kritik Steve Pond naštrbil reputáciu svojou drsnou kritikou, ktorú napísal pre portál The Wrap.

Takto láka Disney na dokumentárny film o slonoch:

„Markle nemá autoritu, ktorú by ste očakávali od rozprávača dokumentárneho filmu, hodila by sa skôr do filmu, ktorý zobrazuje bandu slonov v diere s vodou v štýle 'Je čas na párty pri bazéne',“ píše s dešpektom kritik na adresu výkonu Meghan Markle. „Chýba jej dôstojnosť rozprávača pre film od Disney nature, ktoré v ich predchádzajúcich projektoch narozprávali Samuel L. Jackson, Pierce Brosnan či Meryl Streep,“ píše ďalej vo svojej kritike pre The Wrap.

Aj kritik z The Times si na Meghan drsne zgustol: "Napríklad krásny okamih, keď slony strhávajú kôru zo stromu, popísala spôsobom, akoby oznamovala víťaza ceny za najlepší film. Pre niekoho, kto vyrástol na Attenboroughovi, to môže celé pôsobiť trochu povrchne"

Diváci v Amerike si môžu urobiť na jej výkon vlastný názor už 3. apríla počas premiéry dokumentárneho filmu na kanáli Disney plus. Diváci v Európe si budú musieť počkať, keďže táto služba je zatiaľ v našich končinách nedostupná.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie