Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brad a Aniston k sebe majú blízko, zbalila PRETO Angelina Pittovho kamaráta?!
Zdielať na

Brad a Aniston k sebe majú blízko, zbalila PRETO Angelina Pittovho kamaráta?!

Archívna reportáž

Rozvod Brangeliny, ako ľudia nazývali manželstvo Angeliny Jolie (41) a Brada Pitta (56), bol jeden z tých nepríjemnejších. Jeden by si aj povedal, že už toho majú obaja dosť a konečne zavládne mier. Ale to by nemohla byť kráľovná Zloba v podaní Angeliny Jolie.

Brad mal za sebou mimoriadne úspešné obdobie, po náročnom súdnom procese získal do striedavej starostlivosti milované deti, konečne sa oslobodil z nešťastného manželstva a dostal vysnívanú sošku Oscara.

A nielen to. Podľa denníka ibtimes.com sa povráva, že druhú šancu dala Bradovi aj jeho bývalá manželka, Jennifer Aniston (51). S tou mal pred Angelinou sedemročný vzťah, spečatený manželstvom. Avšak v roku 2005 sa Brada a Jennifer rozviedli a je celkom jasné, že v tom mala prsty práve Angelina. Teraz sa karta obrátila a Angelina, zdá sa, dostáva ochutnať vlastnej medicíny.

Jennifer nevyšlo ani manželstvo s Justinom Therouxom:

​Podľa zdroja blízkeho herečke sa vraj Angelina trápi hladom a ledva stojí na nohách odkedy sa dozvedela, že Brad s Jennifer sa dali znova dokopy. „Dáva si prechádzky okolo domu, aby ju odfotili paparazzi a ľudia si mysleli, že je v poriadku. Ale jej služobníci majú na zrýchlenej voľbe v telefóne pripravenú záchranku, v prípade, že by opäť odpadla,“ tvrdí zdroj.

Ťažko uveriť, že Jennifer má  už 51 rokov:

​Podľa ibtimes.com dokonca Angie zahájila novú taktiku. Údajne začala randiť s istým Bradovým kamarátom, aby vyvolala v exmanželovi žiarlivosť. „Brad sa dopočul, že sa Angie stretáva s jedným z jeho kamarátov. Jeho to ale vôbec nezaujíma. Angie všade rozpráva, že sa to stalo prirodzene, ale Brad o tom pochybuje. Myslí si, že je to len ďalší jej zvrátený pokus o to, ako sa mu dostať pod kožu. Absolútne jej neverí,“ tvrdí zdroj.

Angelina sa Brada snaží dostať na lopatky už dlhšiu dobu. Začiatkom roka opäť otvorila staré rany, keď ho predviedla pred súd kvôli starostlivosti o deti. Tvrdo vybojovanú „striedavku“ mu chce opäť zobrať s tvrdením, že ako bývalý alkoholik nie je spôsobilý starať sa o päť neplnoletých detí. Zdá sa, že to bude pre trio Jolie-Pitt-Aniston ešte ťažký rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie