Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poznačila karanténa Verešovú až TAKTO?! Ľudia nechápu, čo to predvádza!
Zdielať na

Poznačila karanténa Verešovú až TAKTO?! Ľudia nechápu, čo to predvádza!

Archívna reportáž

"Depka" v jej domácnosti počas karantény evidentne nehrozí. Andrea Verešová dennodenne presviedča svojich fanúšikov, že aj v takýchto mimoriadnych podmienkach sa dá prežiť deň s úsmevom na tvári.

Nezáleží na tom, či človek žije v paláci, alebo v skromnom príbytku. V kuchyni sa pečú domáce klasiky a zvŕtať sa dá aj s mopom či metlou. Už zľudovené "pondelky vôbec nie sú zlé" sa tak môže dočasne premenovať na "karanténa vôbec nie je (tak) zlá".

Slovenská modelka Andrea Verešová sa prezentuje ako dokonalá domáca pani. Príkladne sa stará o program svojim dvom deťom, domácnosť sa len tak blyští. Andrea na svojom profile varí, pečie, upratuje, cvičí a najnovšie aj tancuje.

Andrea nepatrí k najvyšším modelkám, no jej to neprekáža:

​Po skvelo vyzerajúcej bábovke ktorú napiekla, sa rozhodla svoju kuchyňu odmeniť poriadkom.  „Pretože fitness centrá sú dnes zavreté, tak ladíme formu doma, napríklad v kuchyni,“ píše pod videom s tanečnými kreáciami Andrea.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“#VARIMEDOMA” ?? U nás to už pekne rozvoniava ??” Priznám sa, že keď mám čas tak sa rada realizujem práve v kuchyni, ale netušila som, že to bude až tak náročné vymýšľať každý deň čo nové uvarím, alebo upečiem. Navyše deti nechodia do školy (takže si ani trochu ne vydýchneme), ani manžel do práce (pracujeme na diaľku) a musíme zastávať nieken rolu dobrej matky a kuchárky ale aj “učiteľky , upratovačky, vychovateľky , poradkyne a “krízovej manažerky” ???‍♀️Pre všetky ženy a maminky bude určite vítané ak sa spolu podelíme o svoje skúsenosti a hlavne dobré recepty. Nech máme inšpiráciu do ďalších dní v izolácii? ??K svojim fotkám- nápadom a obľúbeným jedlám napíšte hashtag #rozvarimeceskoslovensko ? Já Vás vďaka tomu budem môcť na zdieľať! Čím viac bude fotiek a receptov pod týmto hastagom, tým väčší výber a inšpiráciu budeme mať pre ďalšie varenie. ? A protože si Vašu spoluprácu cením, tak si pre najlepšiu z Vás připravím pekné ceny.?? #varimedoma #zivotvkarantene #modelkavakcu #matkavizolacii #vkuchyni #vkavkarantene #varenieradostou #podmesapodporovat #daybyme #dnespeciem #dnesvarim #dnesjem #kucharka #milujemjejedlo #jedloprodeti #cobudednesdobreho #cobudednesnaveceru #ilovemykitchen #ilovemykids #varimedoma #restauraciadoma ❤️ #dnesvarim #ostavamedoma #varimedoma #samavkuchyni #nomakeup #messyhair #domacavyroba.

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Dokedy toto všetko znesie jej snehobiela kuchyňa je otázne, no modelka sa pri tom skvelo baví a to je v týchto dňoch najdôležitejšie. „Prídi aj k nám poupratovať, ide ti to parádne,“ ponúkla Verešovej zo žartu brigádu jedna z jej fanúšičiek. Nie všetci ale majú pre toto "humorné" vystúpenie pochopenie. "To načo také divadlo?" pýta sa jeden z komentujúcich.

Andrea chce ale svojich fanúšikov jednoducho len pobaviť v ťažkých časoch. Nahovára ich aj na to, aby svoje vlastné výkony natočili či nafotili a podelili sa so svojimi kreáciami, či už tanečnými alebo pekárskymi. Do konca karantény sa tak jej fanúšikovia majú ešte na čo tešiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie