Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
NEUVERITEĽNÉ telo! Modelka má 54 rokov a vyzliekla sa donaha!
Zdielať na

NEUVERITEĽNÉ telo! Modelka má 54 rokov a vyzliekla sa donaha!

Zdroj: Instagram/PP

Nestáva sa často, aby sa ženy po päťdesiatke odhaľovali. Časy sú voči nim kruté, letí len mladosť a štíhlosť. Keď už nejaká naberie odvahu a ukáže sa, neraz ju ľudia ihneď posúdia a odsúdia. Na kritiku sa ale rozhodne nemôže sťažovať bývalá topmodelka českého pôvodu, čoskoro 55-ročná Pavlína Porízková.

Pavlína Porízková má za sebou životný príbeh hodný sfilmovania. Ešte ako dieťa sa stala rukojemníkom štátu, keď jej rodičia emigrovali do Švédska, no len 3-ročné dievčatko ostalo v Československu so starými rodičmi. Hoci sa jej rodičia všemožne snažili, totalitný režim odmietal Pavlínu pustiť.

Po troch rokoch sa to konečne podarilo a školské roky tak strávila Pavlína v Štokholme. Ako tínedžerka dostala vďaka iniciatíve jej kamarátky šancu ako modelka a v roku 1983 sa natrvalo odsťahovala do USA. Tam sa zoznámila s hudobníkom Ricom Ocasekom, ktorý sa stal jej manželom. Minulý rok zomrel.

Pavlína sa ako 54-ročná dostala na titulku svetoznámeho magazínu:

Veľkou ranou bolo pre Pavlínu to, že ju manžel vydedil, hoci mali napriek rozchodu v roku 2018 stále korektné vzťahy, ako tvrdí. Pri pohľade na ňu je ale zjavné, že psychické napätie sa neodrazilo na jej fyzickej podobe. Je až neuveriteľné, že už 9. apríla oslávi 55. narodeniny.

Pred časom, krátko po manželovej smrti, zverejnila svoju fotku bez úprav, bez makeupu. Smútok sa na nej skutočne odrazil. Teraz ale ukázala svetu celkom inú fotografiu. Nahá, len v mini spodných nohavičkách bikín, s výzorom priam pubertiačky. "Štvrtý deň karantény. Pozerám si fotky z dovolenky a spomínam na tú blaženosť. A áno, som dieťa 70. rokov v Škandinávii, hore bez je môj najobľúbenejší diel bikín," zavtipkovala si Pavlína. Ako sa dalo čakať, za odvážnu fotku zožala obrovský obdiv.

Súvisiace články

Najčítanejšie