Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec radosti! Pochoval koronavírus nádeje na návrat legendárneho seriálu?!
Zdielať na

Koniec radosti! Pochoval koronavírus nádeje na návrat legendárneho seriálu?!

Archívna reportáž

Táto správa nepoteší obrovské množstvo fanúšikov seriálu, ktorý celé desaťročie zabával množstvo fanúšikov po celom svete. Jeho poslednú epizóda odvysielali 6. mája 2004. Odvtedy celý seriál odreprízovali snáď stokrát, a stále sa teší veľkej obľube. Preto správa o novej časti vzbudila obrovskú radosť.

Rachel, Joey, Phoebe, Chandler a Ross sa, žiaľ, pre zúriacu pandémiu nebudú môcť tak skoro opäť stretnúť a zabaviť svojich fanúšikov tak, ako pred rokmi. Natáčanie muselo byť prerušené a posunuté na neurčito pre preventívne opatrenia zo strany tvorcov seriálu, píše sa na portáli independent.co.uk. 

Nakrúcať sa malo celé dva dni, a to už od pondelka 23. marca 2020 v štúdiách Warner Bros., kde vznikalo aj ostatných desať sérií kultového seriálu. Táto epizóda mala byť skôr nostalgickou pripomienkou častí minulých, bez akejkoľvek konkrétnej zápletky. Šestica sa mala stretnúť v obľúbenej kaviarni Central Perk a pozrieť sa do minulosti spolu s tvorcami Davidom Craneom, Marthou Kaufmann a Kevinom Brightom.

Legendárna pesnička, ktorá zaručene zdvihne každému náladu:

Takto vyzerajú Priatelia dnes:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s happening... #FriendsReunion @hbomax

Príspevok, ktorý zdieľa Friends (@friends),

Napriek odkladu sa však v kuloároch seriálu hovorí o jednoznačnom pláne pokračovať, no nie skôr ako v máji 2020. Snaha o pokračovanie bude určite aj zo strán hercov Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisy Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho and Davida Schwimmera. Tí majú údajne dostať za svoje výkony rozprávkové honoráre. Šepká sa o dva a pol až troch miliónoch dolároch pre každého z nich. Nuž, herci majú o dôvod viac modliť k urýchlenej porážke tejto pliagy.

Súvisiace články

Najčítanejšie