Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pripraví koronavírus Belohorcovú o jej americký sen?!
Zdielať na

Pripraví koronavírus Belohorcovú o jej americký sen?!

Archívna reportáž

Na svete, žiaľ, momentálne už takmer nie je miesto, ktoré by nebolo postihnuté hrozbou koronavírusu. Niet kam utiecť, našiel si aj známych Slovákov žijúcich za hranicami.

Už je to niekoľko týždňov, čo vírus dosiahol brehy Spojených štátov amerických. Na slnečnom Miami tamžije bývalá slovenská playmate a moderátorka Zuzana Belohorcová so svojou rodinou.​

Za bežných okolností vidieť na Zuzaniných sociálnych sieťach príspevky plné optimizmu a radosti zo života. Dlhé piesočné pláže, luxusné bývanie v apartmáne pri mori či veselé oslavy na záhrade v spoločnosti priateľov a rodiny. Na slnečnej Floride má s manželom Vlastom Hájkom (45) a deťmi Salmou (10) a Neviom (6) už vybudovaný svoj okruh priateľov a pestrý spoločenský život.

Pred časom chcela Zuzana tretie dieťa, zrejme sa jej to už ale nesplní:

Avšak posledný týždeň doľahla realita aj do slnkom zaliatych ulíc Miami, ktoré momentálne zívajú prázdnotou a vstupy na pláže sú uzavreté. Zuzana dennodenne informuje svojich fanúšikov o situácii, a vo svojich statusoch prepadá veľkému smútku. „Nálady sú rôzne, strach, beznádej. Človek sa snaží na to nemyslieť, ale keď ono to nejde," zveruje sa so svojimi pocitmi fanúšikom na sociálnej sieti.

Pre Zuzanu je dianie v Európe, podľa jej vlastných slov, veľkým ponaučením a zároveň príkladom, ako sa správne zachovať. Zuzana sa s rodinou úplne izolovala od sveta, po vzore obyvateľov Slovenska. No má istú zodpovednosť, prichýlili totiž Slovákov a Čechov, ktorým zrušili lety a nikto ich na Miami nechce ubytovať. „Skončili pre nás návštevy podnikov, reštaurácii, barov... žiadne výlety!“ zúfa Zuzana nad svojou situáciou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...Moji milí ,myslime na Vas??...pozorne sledujeme situaciu na Slovensku a v Čechach ,situaciu v celej Europe,na celom svete....pretože to čo sa teraz deje sa tyka Nas všetkych?...ten pocit beznadeje a strachu z toho čo bude,čo pride je strašny?...i ked u Nas momentalne ,zatial nie je situacia taka dramaticka ako u Vas,myslime si ,že to všetko ešte len pride?...ste pre Nas velkym prikladom a zaroven aj ponaučenim ?? a preto od začiatku ,od prveho momentu ,kedy sa objavili prve priznaky ochorenia Covid -19 i tu ,neponechavame nič nahode a uplne sme sa izolovali od okoliteho sveta,pohybujeme sa medzi našim domovom @continuumsobe a @scuderiaboysresidence ,kde mame stale zodpovednost za rodiny Čechov a Slovakov,ktorym sme poskytli utočište,nakolko im zrušili lety domov a okolite hotely maju strach ubytovavat akych kolvek Europanov?...skončili pre Nas navštevy podnikov,reštauracii,barov...,žiadne vylety‼️...len doma s rodinou??♥️??...i tu už začala v obchodoch panika a hysteria ?,i ked každoročne nas už hurikanove obdobie vycvičilo ,že by sme mali byt vždy zasobení a pripravení? ...a do obchodu ideme len v nutnych pripadoch?...od konca minuleho tyždna su uzavrete školy,včara mesto Miami Beach uzatvorilo promenadu na Ocean Drive,public plaž na South Beach od 5-17 (,ktora praskala vo švikoch vdaka spring break )a obmedzilo kapacitu navštevnosti reštauracii na polovicu??...musia sa i tu začat robit radikalnešie opatrenia a pripravit sa na najhoršie‼️‼️‼️....držme si navzajom palce✊a dufajme ,že to všetko spolu hlavne v zdraví zvladneme♥️?????#staysafe #staypositive #stayhome‼️‼️

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Kým ešte pred troma dňami opisovala Miami ešte ako relatívne pokojné miesto bez zásadných opatrení, dnes už je všetko inak. K fotke zabarikádovanej pláže napísala: „South Beach práve teraz. Iba s takýmito prísnymi opatreniami porazíme túto pliagu a ostaneme v bezpečí“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

South Beach right now?? only with these strict rules ,we are going to beat this sh*t and stay safe ??#staysafe #staystrong #bebrave???

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

V USA je od vypuknutia prvého prípadu k 20. marcu takmer 15 000 infikovaných z toho až 217 prípadov si vyžiadalo ľudské životy. Konkrétne na Floride je momentálne zhruba 400 infikovaných na približne 21 miliónov obyvateľov.

Súvisiace články

Najčítanejšie