Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Celebrity bojujú s koronavírusom rôzne! TOTO roztopí snáď každého!
Zdielať na

Celebrity bojujú s koronavírusom rôzne! TOTO roztopí snáď každého!

Archívna reportáž

Snáď v celej histórii ľudstva si obyvatelia Zeme neumývali ruky tak často, ako práve v posledných týždňoch. No umývajú si ich všetci správne a dostatočne dlho? Celebrity sa rozhodli, že tomuto dobrému zvyku spravia reklamu.

Na poriadne umývanie rúk si dávajú aktuálne pozor všetci rodičia, aj tí spomedzi celebrít. Niektorí si vybrali naozaj rozkošný spôsob, ako svoje ratolesti naučiť správne umývať ruky.

Dwayne Johnson alias The Rock (47) je všeobecne známy ako veselý obor s mäkkým srdcom. K svojim deťom sa správa ukážkovo,  s láskou a nehou jemu vlastnými. Na sociálnu sieť pridal video, ako učí svoju dcérku, takmer dvojročnú Tianu, umývať si ruky za doprovodu jeho piesne You´re welcome (Nemáš za čo). Tú nahral pre obľúbenú detskú disneyovku Moana.

Pozrite si rozkošné video The Rocka so svojou dcérkou:

 „Keďže sa mnohí z nás nachádzajú vo svojich domovoch po celom svete, snažíme sa robiť čo môžeme aby sme prekonali túto pandémiu. Staráme sa o svoje rodiny a učíme naše detičky, aké dôležité je umývať si ruky a ako dlho. Zábavnou formou, ako ich to naučiť, je spievať im rapovú časť mojej pesničky Nemáš za čo z Moany. Takže, nemáte začo, držte sa a buďte zdraví,“ Dwayne si vyhrnie rukávy a spustí svoje sólo.

Originál Dwaynovej piesne You are welcome z rozprávky Moana:

Ďalšia celebrita, ktorá poňala umývanie rúk spevavou formou je Mariah Carey. Tá tiež využila pieseň z vlastného repertoáru, konkrétne pieseň ktorú nahrala ešte v roku 1995 s Ol´Dirty Bastard-om, s názvom Fantasy. Jej osemročné dvojičky, Morocco a Monroe si struhli aj svoje sólo. Veselá trojka pritom nastavila časomieru na 20 sekúnd, ktoré venovali umývaniu rúk.

 Mariah Carey so svojimi dvojičkami pri pozlátenom umývadle:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Washing our hands to 20 seconds of Ol' Dirty Bastard! Stay safe everybody! ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Mariah Carey (@mariahcarey),

Pozrite si videoklip Fantasy s mladučkou Mariah Carey:

A do tretice, známy komik Jimmy Fallon prevetral gitaru a zároveň predviedol svoje rodičovské schopnosti. Rozkošné dcérky, Frances (5) a Winnie (6) mu robil vizuálny doprovod k jeho vlastnému hudobnému počinu. „Umývaj si ruky, umývaj si ruky. Nedotýkaj sa tváre! Keď si umyješ dlane, a nedotkneš sa tváre, svet bude krajšie miesto.“ zanôtil a k príspevku pridal hashtag #washyourhandsong, čo vo voľnom preklade znamená pieseň o umývaní rúk.

Jimmy Fallon s jeho deťmi a pesničkou o umývaní rúk:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#WashYourHandsSong

Príspevok, ktorý zdieľa Jimmy Fallon (@jimmyfallon),

Jimmy Fallon trávil oslavy svätého Patricka v karanténe:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie