Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Drogy, nervové zrútenie, alkohol, láska proti vôli rodičov! A teraz je herečka TEHOTNÁ!
Zdielať na

Drogy, nervové zrútenie, alkohol, láska proti vôli rodičov! A teraz je herečka TEHOTNÁ!

Zdroj: Instagram/AB

V klube detských hviezd je mnoho smutných prípadov. Slávu a peniaze, ktoré prídu príliš skoro, mnohí detskí herci a speváci nezvládli a už veľmi skoro začali holdovať drogám či alkoholu. Kedysi úspešná a žiadaná hollywoodska hviezdička Amanda Bynes je jedným zo smutných príkladov.

Po správe o mega rýchlom zasnúbení 33-ročnej Amandy Bynes s  Paulom Michaelom, ktorého stretla na protialkoholickom liečení, herečka teraz šokuje ultrazvukovou snímkou na jej sociálnej sieti.

Herečka sotva opustila brány protialkoholického liečenia a už jej na ruke žiaril zásnubný prsteň. Ten Amande po niekoľko mesačnej známosti venoval jej priateľ Paul Michael. Ako uvádza portál Mirror.co.uk, nebolo to však také jednoduché. Amanda totiž prišla o svojprávnosť a zásnuby tak musela povoliť najprv jej matka. Zdá sa, že všetko prebehlo v prospech mladých zaľúbencov a mohla sa plánovať svadba.

Takto si môžu diváci pamätať Amandu za svojich lepších čias:

Avšak Amanda, verná svojej povesti, oznámila prednedávnom nečakaný rozchod. Ten mal potvrdiť aj skormútený snúbenec. „Áno, rozišli sme sa. No naďalej ju milujem, je to moja najlepšia priateľka,“ napísal Michael, no už dnes tvrdí niečo iné. Vraj im niekto napadol účty na Instgrame.

Fotka ultrazvuku zo sociálnej siete za okamih zmizla:

​Správy o rozchode vystriedala úplne iná fotka s komentárom: „Bábätko vo výrobe“. Obrázky boli za krátku chvíľu vymazané z oboch profilov a fanúšikov by iste neprekvapilo, keby išlo o ďalší z jej spôsobov ako získať pozornosť. No tentokrát očitý svedok potvrdil, že Amanda navštívila ambulanciu v Los Angeles a bola celkom rozrušená. Navyše, na obrázku z ultrazvukového vyšetrenia naozaj svietilo herečkino meno.

Amanda s priateľom Paulom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My love ?

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Bynes (@amandabynesreal),

Fanúšikovia bývalej herečky však veria, že sa už usadí a bude konečne so svojím priateľom a bábätkom šťastná. O tom, či to herečke vychádza sa jej sledovatelia určite dozvedia z jej profilu na sociálnej sieti, kde pomerne často informuje o dianí vo svojom živote.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie