Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalší herci s potvrdeným koronavírusom! Hviezdy z Hier o tróny aj z Ľadového kráľovstva!
Zdielať na

Ďalší herci s potvrdeným koronavírusom! Hviezdy z Hier o tróny aj z Ľadového kráľovstva!

Archívna reportáž

Zoznam celebrít s pozitívnym testom na COVID-19 sa každým dňom rozširuje. Tom Hanks, Rita Wilson, Olga Kurylenko, Idris Elba potvrdili nákazu. V utorok sa k nim pridali ďalší dvaja hereckí kolegovia.

Na Instagrame sa k chorobe priznal 41-ročný nórsky herec Kristofer Hivju, ktorého si iste všetci dobre pamätajú ako ohromného bojovníka Tormunda zo seriálu Hry o tróny. Aj s rodinou sú v domácom liečení.

Kristofer práve nakrúcal ďalšiu sériu podobne vychyteného seriálu Zaklínač. Zatiaľ nie je známe, akú rolu dostal, v každom prípade sa pre túto chvíľu produkcia fantazijného diela zastavila.

Pozrite si výber scén s Kristoferom Hivju zo seriálu Hry o tróny. Varovanie: niektoré scény znázorňujú násilie:

Kristofer na Instagram napísal aj to, ako u neho choroba prebieha. "Sme na tom zdravotne dobre, mám len slabé symptómy akoby prechladnutia. No sú aj oveľa ohrozenejší ľudia, pre ktorých môže byť tento vírus ničivou diagnózou, takže na vás všetkých apelujem, aby ste boli extrémne opatrní. Umývajte si ruky, udržujte aspoň 1,5 metrový odstup od iných, choďte do karantény," pridal nórsky obor rovno aj výzvu na zodpovedné správanie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

Príspevok, ktorý zdieľa Kristofer Hivju (@khivju),

S podrobnejším opisom priebehu ochorenia prišla ďalšia nakazená - 26-ročná americká herečka Rachel Matthews. Jej hlas môže byť známy najmä deťom z filmu Frozen 2, teda Ľadové kráľovstvo 2, kde mala rolu Honeymaren z kmeňa Nordhuldrov. Tá je v domácom liečení už týždeň. Príznaky popísala takto: "Boľavé hrdlo, únava, bolesť hlavy. Na druhý deň teplota, bolesť celého tela, zimnica, bolesť pľúc, hlboký a suchý kašeľ, dýchavičnosť, obrovská únava, nechutenstvo".

Ešte pred týždňom mala herečka náladu na tancovanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

if u know, u know

Príspevok, ktorý zdieľa Rachel Matthews (@rachellynnmatthews),

Ďalšie dni sa začali príznaky zmierňovať, no bolestivosť pľúc pretrvala. Po týždni sú príznaky stále prítomné, no mierne. Rachel priznáva, že je to šialená situácia, najmä prístup vlády USA sa jej nepozdáva. "Naša krajina je veľmi pozadu a nemá zavedený žiadny systém. Dala som sa testovať len preto, že som bola v blízkosti potvrdeného prípadu a mala som príznaky. No pozitívny test nič nezmenil, nie je to tak, že keď ste pozitívni, dostanete nejakú špeciálnu liečbu, takže ak máte symptómy, správajte sa, akoby ste boli pozitívni. Oddychujte, veľa pite a buďte v karanténe," vyzvala svojich fanúšikov v instastories herečka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie