Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
To je frajer! Herec daroval MILIÓN na boj s koronavírusom a napálil slávneho kolegu!
Zdielať na

To je frajer! Herec daroval MILIÓN na boj s koronavírusom a napálil slávneho kolegu!

Archívna reportáž

Je to síde pliaga, no koronavírus dokázal jednu úžasnú vec. Spojil dobrých ľudí v snahe pomáhať a uľahčovať si tieto náročné časy. Jeden pomáha šikovnými rukami, druhý spevom, tretí čítaním a kto na to má, ten peniazmi. Ako táto hollywoodska rodinka.

Herec Ryan Reynolds (43) s manželkou Blake Lively  (32) venujú charite jeden milión dolárov na pomoc ľudom postihnutým koronavírusom, ktorí si liečbu v USA a v Kanade nemôžu dovoliť.

Filmový Deadpool to oznámil na svojej sociálnej sieti, a tým zároveň vyzval svojich spoluobčanov, aby sa pridali k tejto zbierke, ak majú takú možnosť.

V roku 2016 získal Ryan Reynolds svoju hviezdu na legendárnom chodníku slávy:

Fanúšikovia Ryana Reynoldsa vedia, že takmer každý jeho príspevok sa nezaobíde bez štipľavého a sarkastického humoru. A svojej tradícii ostal verný aj v tomto prípade.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Popri žiadosti tiež apeluje na fanúšikov, aby sa starali o svoje fyzické schránky a aj srdcia, a nechali tam miesto pre radosť. Na konci dodáva: „Zavolajte tiež niekomu, kto je osamotený a mohol by potrebovať povzbudiť. (Číslo na Hugha Jackmana je 1-555- :)“. Vystrelil si tak zo svojho hereckého kolegu a dobrého kamaráta, predstaviteľa Wolverina, Hugha Jackmana.

​Ryan Rodney Reynolds je kanadsko-americký herec, ktorého azda najviac preslávila úloha superhrdinu Deadpoola v rovnomennom akčnom trháku. So svojským superhrdinom má spoločný sarkastický zmysel pre humor, čo dokazuje na svojich sociálnych sieťach. Práve tým si získal veľké množstvo fanúšikov. Je ženatý s herečkou Blake Lively známou zo seriálu Gossip Girl, ktorá býva často terčom jeho kanadských žartíkov. Ona mu ich však s láskou opätuje. Majú spolu tri deti, chlapčeka Jamesa (5), dievčatko Inez (3) a meno ich ročného dievčatka je ešte stále tajomstvom.

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie