Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stále viac umelcov ukazuje veľké srdce! TOTO sú tí, ktorí vystupujú online pre všetkých!
Zdielať na

Stále viac umelcov ukazuje veľké srdce! TOTO sú tí, ktorí vystupujú online pre všetkých!

Archívna reportáž

Prežiť v časoch hrozby koronavírusu v domácej karanténe dlhé dni, až týždne, je poriadna záťaž na psychiku. V snahe udržať ľudí doma, no pomôcť im v rozptýlení, prišlo už viacero umelcov s ideou online koncertov a iných aktivít.

Prvou bola zrejme speváčka Lucie Bílá, ktorá svojim fanúšikom spravila online koncert na Instagrame po tom, čo sa zrušilo jej turné. Pridal sa Miro Žbirka, ktorý v sobotu vyzval fanúšikov na zostavenie zoznamu skladieb, ktoré má pre nich naživo vysielať.

Ďalšou je Ewa Farna, ktorá na Instagrame zdieľala svoj hodinu a pol trvajúci koncert.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? ??diky za organizaci @cocacolaczsk

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93),

Ďalšou celebritou, ktorá sa pridala na pomoc ľuďom v neľahkej situácii je herečka Zuzana Fialová. Nakoľko Slovenské národné divadlo je zatvorené a nakrúcanie televíznych projektov sa zastavilo, má čas na to, aby každý večer potešila deti a ich rodičov. "Budem čítať rozprávku pre Vaše deti. Keď si chcete oddýchnuť. Zapnite im môj lajf Instagram. Možno to niekomu pomôže. A oddnes každý večer, kým bude treba," napísala už v sobotu večer začala čítaním Pipi Dlhej Pančuchy. Pridať sa online čítaním deťom sa chystá aj herečka Bibiana Ondrejková.

Rozptýlenie deťom aj dospelým, všetkým milovníkom tanca, ponúka Laci Strike. Jeho tanečné školy sú zatvorené, internet ale funguje. "Viem, že kopec detí aj tanečníkov zostalo doma a sa možno nudia. Rozhodol som sa preto, že dám k dispozícii ZADARMO moju internetovú školu tanca. Skráť si chvíľu, zabav sa a niečo nové sa nauč," vyzval ľudí na zmysluplnú zábavu známy tanečník.

Špeciálnu pesničku na podporu domácej karantény zložili aj obľúbení Kandráčovci. Niet pochýb, že ďalšie celebrity sa budú pridávať, aby pomohli nekonečné hodiny, dni a zrejme aj týždne aspoň trochu spríjemniť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie