Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Odsúdený producent chcel zavraždiť Jennifer Aniston! TOTO mal byť dôvod!
Zdielať na

Odsúdený producent chcel zavraždiť Jennifer Aniston! TOTO mal byť dôvod!

Archívna reportáž

Nestáva sa často, aby celý svet poznal meno filmových producentov. Iste, v titulkoch si ich možno všimnúť, no obvykle sa verejnosti nejako extra neprezentujú. Meno Harveyho Weinsteina je ale výnimkou. Poznajú ho všetci, v tom najhoršom možnom svetle.

Hollywoodsky megaproducent si v stredu vypočul verdikt súdu - za dve znásilnenia ide za mreže na 23 rokov. Keďže má 66 rokov, možno hovoriť v podstate o doživotí. V rámci súdneho procesu ale unikla ešte jedna desivá informácia, píše portál VanityFair.com.

Šokujúcim dokumentom je korešpondencia medzi mocnými Hollywoodu, Harveym a jeho bratom Bobom. Hlavnou postavou je pritom obľúbená herečka Jennifer Aniston.

V stredu si Harvey Weinstein vypočul verdikt súdu:

Nehovoria o nej ale v dobrom. "Jen Aniston by mala byť zabitá," napísal Weinstein. Príčinou malo byť Anistonovej obvinenie, že ju obchytkával. To zaskočilo Anistonovej agenta, Stephena Huvaneho, ktorý pre NY Times povedal, že Weinstein herečku nikdy neobťažoval. "Nikdy sa nedostal do jej blízkosti. Nikdy s ním nebola sama. O tom maile sme nemali potuchy, nakoľko nám nebol zaslaný, nemáme sa ani k čomu vyjadriť," povedal Huvane.

Od Harveyho sa napokon dištancoval aj jeho brat Bob. Dokonca nepriamo potvrdil obvinenia vyše 90 žien, keď sa vyjadril, že pochybuje o súhlase so stykom všetkých z nich. "Modlím sa, aby peklo existovalo, presne tam patríš," povedal na adresu brata Bob.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie