Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Angelina stále nedá pokoj! Chce Brada pripraviť o deti za každú cenu!
Zdielať na

Angelina stále nedá pokoj! Chce Brada pripraviť o deti za každú cenu!

Archívna reportáž

Keď sa pred štyrmi rokmi tento hviezdny manželský pár rozišiel, celý Hollywood bol hore nohami. Tri roky trvajúci rozvod bol plný intríg a podrazov. Keď už sa zdalo, že je v tejto veci všetko vyjasnené, nastal zvrat.

Brad Pitt a Angelina Jolie spolu vychovávali 6 detí, z toho tri biologické a tri adoptované. Najstaršieho Maddoxa (18), Pax (16), Zaharu (15) a biologickú dcéru Shiloh (13), rovnako ako dvojičky Knox a Viviene (11).

V rozvodovom konaní bola práve starostlivosť o deti tým najvážnejším jablkom sváru. Vtedy Angelina nasadila do boja tie najtvrdšie zbrane. Exmanžela obvinila z alkoholizmu a agresívneho správania. Bola dokonca napomenutá súdom z ovplyvňovania svedkov a aj samotných detí. Brad sa zas porúčal na protialkoholické terapie.

Angelina Jolie so svojimi deťmi:

​Bradovi tento rok svitalo na lepšie časy, keď mu súd pridelil striedavú starostlivosť o všetky deti. Konečne slobodný, žiadaný, s ešte teplým Oscarom na poličke. Azda to v Angeline prebudilo krivdy z minulosti a rozhodla sa opäť vykopať vojnovú sekeru. Tentokrát ho ženie na súd opäť kvôli starostlivosti o deti. Ako dôvod tentoraz uvádza fakt, že Brad stále navštevuje anonymne stretnutia alkoholikov, a to podľa nej nie je kompatibilné s výchovou piatich neplnoletých deti.

„Urobil si všetko, čo sa dalo a taktiež som skoncoval s alkoholom. Všetci tí muži tam sedia v kruhu, sú k sebe otvorení a úprimní spôsobom aký som ešte nezažil. Je to bezpečné miesto, kde vás nikto nesúdi, takže nesúdite ani sám seba,“ vyjadril sa v rozhovore pre New York Times na margo jeho terapií.

Znalecký posudok, ktorý Angelina Jolie požaduje, zahŕňa iba neplnoleté deti. Má skúmať ich vzťahy s otcom a či neprišlo k zneužívaniu, prípadným útokom a či jeho neduhy nemajú vplyv na výchovu maloletých. Je pravdepodobné, že Angelina nenechá na exmanželovi ani nitku suchú. V jeho neprospech svedčí aj fakt, že ho za posledný polrok nebolo s deťmi vôbec vídať. Narozdiel od vzornej mamičky Angeliny, ktorá svoju detskú perepúť vodí na premiéry, na nákupy či zmrzlinu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie