Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dlho jej to nevydržalo! Dominika Gottová opäť mení prácu!
Zdielať na

Dlho jej to nevydržalo! Dominika Gottová opäť mení prácu!

Archívna reportáž

Keď zmena, tak na každom fronte. Dominiku čaká nielen sťahovanie domácnosti, ale aj zmena pracovného pôsobiska. Práca v bare je náročná ako fyzicky, tak aj mentálne. Keď sa to spojí s naozaj hektickým životným obdobím, zmena býva niekedy najlepšie riešenie.

Táto zmena však nevyzerá byť taka dramatická. Podľa denníka blesk.cz Dominika išla nižšie, no len o dve poschodia v rovnakej budove, kde pracuje ako čašníčka.  

Na otázku, či ju práca v bare omrzela, odpovedala záporne. „Pracujem tam stále, ale dostala som túto ponuku od veľmi milej pani a tak som si to chcela vyskúšať,“ vysvetlila s tým, že jej šéf z baru o tom vie. Tam jej už čoskoro končí skúšobná doba a uvažuje, či zostane a či prijme novú ponuku. V lahôdkach by bola predsa len očiam verejnosti viditeľná o niečo viac ako za barom. „Na pozornosť ľudí som zvyknutá,“ poznamenala Dominika.

Už je to päť mesiacov čo svet navždy opustil Dominikin otec:

​Život v hlavnom meste nie je práve najlacnejší, mnohí Česi i Slováci bežne pracujú aj v dvoch zamestnaniach. Či sa takto vidí aj dcéra maestra Karla Gotta je podľa jej slov nejasné: „Ako to bude ďalej, to zatiaľ nechcem v tejto chvíli verejne komentovať.“ Snáď to bude lepšie rozhodnutie, ako v iných prípadoch, ktoré Dominikin život sprevádzajú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie