Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO sa ešte nestalo! Deväťročný film zrazu trhá rekordy, bol temnou predzvesťou?!
Zdielať na

TOTO sa ešte nestalo! Deväťročný film zrazu trhá rekordy, bol temnou predzvesťou?!

Zdroj: youtube/print screen

Je mnoho nesmrteľných filmov, ktoré si človek rád pozrie aj po rokoch. Katastrofické snímky ale medzi ne obvykle nepatria, ako rýchlo vystrelia v kinách, tak rýchlo aj nadobro zapadnú prachom. Aktuálne sa preto deje niečo nevídané. Film z roku 2011 trhá rekordy v záujme divákov.

Ktovie, či za oživenou popularitou filmu Contagion, teda Nákaza, je status Gwyneth Paltrow, ktorá v ňom účinkovala. Spomenula ho uplynulý týždeň na svojom Instagrame, keď ľudí upozornila na hrozbu pandémie v súvislosti s koronavírusom.

Počet ľudí, ktorí si pozreli film Nákaza z roku 2011 o smrtiacej globálnej epidémii, totiž dramaticky stúpol. Film režiséra Stevena Soderbergha je momentálne v internetovom obchode iTunes store na desiatom mieste.

Pozrite si trailer filmu:

Hovorca distribútora filmu potvrdil, že má vysokú sledovanosť aj na iných streamovacích platformách vrátane Google Play či na Amazone. Producent filmu Michael Shamberg v novom rozhovore pre Buzzfeed News o ňom povedal, že “bol úmyselne spravený ako varovný film”. Počas jeho výroby sa údajne radili s mnohými expertmi a je preto "správny aj po vedeckej stránke".

Spomínaný status Gwyneth Paltrow:

V skutočne katastrofickej snímke o šírení a následkoch vírusu účinkujú spomínanú Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Jude Law či Kate Winslet.

Súvisiace články

Najčítanejšie