Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
To sú teda rodičia! Lezú na nervy aj vlastným deťom!
Zdielať na

To sú teda rodičia! Lezú na nervy aj vlastným deťom!

Archívna reportáž

Rodičovstvo je kumšt. Dokázať nájsť správnu cestu pri výchove detí, zlatý stred medzi diktatúrou a rozmaznávaním, je náročné pre všetkých. S rovnakými problémami sa boria aj celebritné rodinky.

Americký herecký pár Mila Kunis a Ashton Kutcher sú rodičmi 5-ročnej Wyatt a 3-ročného Dimitriho. Manželia priznávajú, že čo sa výchovy týka, sú pojašení rodičia.

Dvojica, ktorá sa preslávila v seriáli Tie roky sedemdesiate, začala spolu randiť na jar 2012 a zosobášila sa v roku 2015.

Život nie je len zábava, minulý rok svedčil Ashton Kutcher na súde v tomto prípade:

"Myslím, že sa doma správame bláznivo. Pokiaľ ide o naše deti, sme veľmi pojašení rodičia, ktorí však nemajú zručnosti," vyjadrila sa 36-ročná Kunis a vysvetlila, že to zrejme súvisí s tým, že sú spokojní sami so sebou. "Myslím, že sme v pohode s tým, že sa doma správame hlúpo. Možno to ale vychádza z myšlienky, že sa cítite dobre vo vlastnom tele, vo vlastnej koži, vlastnej mysli a nebojíte sa urobiť zo seba blázna," skonštatovala.

Štyridsaťdvaročný Kutcher okrem iného povedal, že pri čítaní svojim deťom mení hlas podľa postáv, no jeho dcéra Wyatt to nemá rada. "Viete, čo je naozaj vtipné? Že sa niekedy snažím čítať knihy našej dcéry v hlasoch postáv a ona mi vraví ‘Otec, môžeš použiť svoj pravý hlas?' Robím Prasiatko Peppu s anglickým prízvukom. A potom otecka prasiatko a ona mi povie ‘Otec, urob len svoj normálny hlas'," prezradil otec, ktorý je zjavne zapáleným hercom aj mimo kamery.

Súvisiace články

Najčítanejšie