Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tony marihuany?! Nové sídlo Harryho a Meghan má zvláštne susedstvo!
Zdielať na

Tony marihuany?! Nové sídlo Harryho a Meghan má zvláštne susedstvo!

Archívna reportáž

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa presídlili do Kanady. Luxusné sídlo za vyše 15 miliónov eur na Vancouver Island má ale nanajvýš nečakané susedstvo. U nás by nič také legálne ani nemohlo existovať.

Podľa portálu DailyMail.com je sídlo vojvodov zo Sussexu obklopené marihuanovými farmami. Nie je známe, či o tom Harry a Meghan vedeli, keď si sídlo hľadali, no údajne majú obaja k tejto mäkkej droge aj tak kladný vzťah.

Marihuana, ktorú farmári pestujú na Vancouver Island, ale nie je tou ilegálnou "mariškou". THC z nej získané je používané na terapeutické účinky. V Kanade je marihuana dostupná na liečbu aj bez lekárskeho predpisu, rovnako je legálne jej užívanie na "rekreačné" účely.

Harry a Meghan oznámili termín, keď sa definitívne výrazne "odstrihnú" od kráľovskej rodiny:

Nakoľko Harryho aj Meghan v minulosti neraz spájali s užívaním marihuany, princa dokonca v istom momente donútil jeho otec, princ Charles, ísť na odvykaciu liečbu. No ak by aj tomuto páru "tráva" neprekážala, ich susedia nie sú veľmi nadšení.

Vrásky im robí najmä prestavba hydinárne na fabriku zameranú na spracovanie konope, obávajú sa predovšetkým zápachu. Zatiaľ nie je jasné, ako protesty dopadnú, fabrika je stále v hre.

Súvisiace články

Najčítanejšie