Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na TOTO oplieskala Dominika Gottová štvrťmilióna eur od otca!
Zdielať na

Na TOTO oplieskala Dominika Gottová štvrťmilióna eur od otca!

Archívna reportáž

Doteraz sa o "dedičstve" po otcovi hovorilo v súvislosti s Dominikou Gottovou o sume 100 tisíc eur. Zosnulý Karel Gott však najstaršej dcére nezanechal vôbec nič, sama sa totiž dedičstva vzdala, nebolo to ale "len" za spomínanú sumu.

Dominika Gottová priznala, že suma bola značne vyššia, ako sto tisíc eur. Malo ísť o šesť miliónov českých korún, teda v prepočte takmer štvrť milióna eur, píše portál Blesk.cz. Dostala ich v roku 2015 po tom, čo sa vzdala dedičstva.

Najstaršia dcéra zosnulého maestra už definitívne vie, že z dedičstva skutočne nedostane ani korunu, právnici žiadnu medzierku v zákone nenašli. Dominika ale tvrdí, že jej to neprekáža.

Dominika chodieva k otcovmu hrobu:

Zrejme si uvedomuje, že aj tých takmer 240 tisíc eur, ktoré dostala pred necelými piatimi rokmi, nezužitkovala práve ideálne. Opäť v tom má prsty jej manžel Timo Tolkki. "Ja som tie prostriedky od otca pôvodne chcela na zariadenie samostatného bývania v Prahe. Lenže v tej dobe za mnou začal lietať manžel Timo, ktorého maniodepresívne stavy sa zlepšili. A ja som mu opäť podľahla," priznala otvorene Dominika.

Vrátila sa späť k manželovi a nadobudnuté peniaze začali míňať vo veľkom. "Behom tých prvých mesiacov sme si celkom užívali peniaze a aj sme cestovali. Dokonca som dala Timovi peniaze aj na jeho dlhy," konkretizovala Dominika, kam smeroval dar od jej otca. Posledným klincom bol návrat temnej stránky Timovej choroby. "Prepadol do obrovských depresií, ležal niekoľko týždňov doma v posteli a nič nerobil. Všetko som ťahala sama. Peniaze sa veľmi rýchlo rozkotúľali," zaspomínala si na neľahké chvíle Dominika.

Dodala, že vtedy veľmi nahnevala aj svoju "macochu", Ivanu Gottovú, ktorá bola proti jej návratu do Fínska a považovala to za podraz voči Karlovi. "Keby som ostala v Prahe, mala by som teraz krásne bývanie a žila spokojný život," uzavrela odovzdane Dominika. Aj teraz je jej hlavným bojom opäť nepodľahnúť Timovi, ktorý sa pokúša získať svoju manželku späť.

Súvisiace články

Najčítanejšie