Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Obľúbená moderátorka je mŕtva! Zrejme spáchala samovraždu
Zdielať na

Obľúbená moderátorka je mŕtva! Zrejme spáchala samovraždu

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Čiernymi písmenami ostane navždy zapísaný 15. február v rodine krásnej moderátorky obľúbenej reality šou Love Island, teda Ostrov lásky. Caroline Flack mala len 40 rokov, keď sa podľa všetkého rozhodla ukončiť dobrovoľne svoj život.

Caroline Flack mala za sebou údajne ťažké obdobie, no nebolo to po prvýkrát, čo zápasila s depresiami, píše portál Daily Mail. Dokonca ju posledné dni radšej strážil jej kamarát.

Rodina zosnulej moderátorky príčinu smrti nezverejnila. "Môžeme potvrdiť, že naša Caroline 15. februára zomrela. Žiadame o rešpektovanie súkromia rodiny v týchto ťažkých časoch," tak znie jediné oficiálne vyjadrenie pozostalých.

Takto žiarila Caroline v šou Love Island:

Moderátorka práve čelila trestnému oznámeniu od jej vlastného priateľa, tenistu Lewisa Burotna, ktorý ho podal po tom, čo ho vraj napadla a uderila lampou. Hoci napokon trestné oznámenie stiahol, Caroline zrejme táto nepríjemnosť zasiahla. Nepomohla ani fotka, ktorú Lewis pridal na Valentína. Vyznanie prišlo už neskoro: "Milujem ťa celým srdcom".

Posledné dni s ňou trávil kamarát z produkcie reality šou, odišiel však na nákup. Keď sa vrátil, našiel už len bezvládne telo 40-ročnej moderátorky. Smrť moderátorky je už štvrtou samovraždou v rámci programu Love Island. Dvaja súťažiaci a priateľ jednej zo zosnulých si siahli na život v uplynulých dvoch rokoch. Budúcnosť v Británii veľmi obľúbenej súťaže je nateraz neistá.

Caroline mala kedysi údajne románik aj s princom Harrym, no zďaleka nebol jediný. Randila napríklad aj s Harrym Stylesom.

Súvisiace články

Najčítanejšie