Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Eva Farna šokovala tehotenským bruškom! Veď jej syn nemá ešte ani rok!
Zdielať na

Eva Farna šokovala tehotenským bruškom! Veď jej syn nemá ešte ani rok!

Archívna reportáž

Česká speváčka Eva Farna sa stala prvýkrát mamou v júni minulého roku. Svojmu manželovi a kolegovi v jednom porodila synčeka menom Artuš. Teraz zaskočila fanúšikov fotkou s poriadnym tehotenským bruchom.

Úspešná speváčka, ktorá sa živí spevom už od detstva, svoje prvé tehotenstvo úspešne tajila do pomerne vysokého štádia. Keď teraz zverejnila fotku s veľkým bruškom, fanúšikov šokovalo, že sa jej podarilo opäť to isté.

Akurát, žeby bolo skutočne prekvapivé, ak by sa odhodlala otehotnieť pomaly už po šestonedelí, keď to vo väčšine prípadov, najmä pri dojčiacich matkách, ani nie je možné.

Toto prezradila Eva o svojom manželovi:

Bruško na fotke by podľa veľkosti znamenalo, že je aspoň v siedmom, ak nie ôsmom mesiaci. Popis v poľštine objasnil, o čo ide, no ak niekto poľsky vôbec nerozumie, mohol ostať zmätený. V češtine totiž nedodala, že ide o rok starú fotku. "Je to už rok, keď to ešte nikto nevedel," napísala Eva po poľsky.

Zopár fanúšikov jej stihlo už aj gratulovať, z českého komentáru sa totiž nedalo vyčítať, čo Eva fotkou sleduje. "Som obrovsky šťastná, nie pre slávu či peniaze, ale vďaka láske, ktorej dávam absolútnu prednosť pred všetkým ostatným. A nikdy som neľutovala. Práve lásku vám želám, má rôzne podoby. Oslavujme ju každodenne," vyznala sa a zapriala fanúšikom ten najkrajší cit. V Evinom prípade patrí jej manželovi Martinovi Chobotovi a malému Artuškovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie