Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Noc s odkopnutým manželom! Zruší Dominika Gottová žiadosť o rozvod?!
Zdielať na

Noc s odkopnutým manželom! Zruší Dominika Gottová žiadosť o rozvod?!

Archívna reportáž

Keď prišiel manžel najstaršej Gottovej dcéry pred mesiacom do Prahy tvrdil, že sa ide udobriť s Dominikou a začnú nový život. Ona o týchto úvahách nechcela ani počuť a naďalej trvala na tom, že bude rozvod. Teraz to už ale nemusí byť také jasné.

V predvečer Valentína si totiž 46-ročná Dominika vyrazila užiť noc plnú zábavy práve so svojím 53-ročným fínskym manželom Timom Tolkkim, píše portál Blesk.cz.

Zabávali sa na diskotéke do skorých ranných hodín, no najväčším prekvapením bolo, že Dominika sa vybrala dospať prehýrenú noc k svojmu manželovi.

Timo bol vzdať hold aj svojmu zosnulému svokrovi:

Timo vzal šancu na rande so ženou skutočne vážne, nechýbali srdiečka, čokoládky a kytica. Dominika ale tvrdí, že žiadny návrat sa nekoná, len pre ňu bolo pohodlnejšie nemusieť sa "trepať" skoro ráno autobusom mimo Prahu, kde aktuálne býva.

Podozrivé je ale Timove mlčanie. Obvykle na svojom Facebooku informuje o každom kroku, teraz  je ticho. Po noci s Dominikou však pridal veľavravné "Dobré ráno" na srdiečkovom pozadí. Ak by aj Gottová skutočne naďalej trvala na rozvode, Timovi by tieto plané nádeje mohli opäť zlomiť srdce.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie